Opublikowano 7 Czerwca 201511 l Witam, wydaje mi się że wspomaganie dosyć ciężko chodzi, da się kręcić jedną ręką ale nie jestem pewien czy tak w audi chodzą. Na pewno niepokoi mnie hałas chyba z pompy? Wcześniej tego nie słyszałem jakieś 500km temu. Nagrałem filmik na zimnym jak chodzi. Jakieś sugestie? Płynu jest full chyba nawet ponad stan. Przy maksymalnym skręcie w prawo czuje czasem jakby mi kierownica przeskoczyła. Filmik poniżej:
Opublikowano 7 Czerwca 201511 l Autor czyli nie pompa? Autko będzie za pare dni u mechanika to poproszę go aby to sprawdził.
Opublikowano 7 Czerwca 201511 l Niech ktos kreci kierownica a ty sluchaj czy to pompa czy jakas osłona.
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l Niech ktos kreci kierownica a ty sluchaj czy to pompa czy jakas osłona.U mnie dokładnie ten sam dźwięk...dosłownie identyczny.Wymieniłem płyn w układzie wspomagania, bez rezultatów. Jak u Ciebie z kierownicą, ciężej chodzi? W sumie to jeżdżę z tym objawem od roku, nic się nie dzieje ale jest dyskomfort. Jak porównam lekkość pracy układu skody octavia 2 (służbowa) z moja B6 to audi wydaje się autem sprzed dekady. Jak sprawdzić pompę wspomagania? A może to maglownica?
Opublikowano 6 Września 201510 l Witam ponownie. Po ostatniej podróży do Włoch moja pompa chodzi jeszcze gorzej także zastanawiam się nad wymianą lub regeneracja. Koszt nowej w ASP to ok 2 PLN także masakra. Zamienniki z tego co czytałem na forum też nie są szałowe. Lepiej kupić używke czy regenerować? Możecie polecić jakaś firmę do regeneracji?
Opublikowano 19 Września 201510 l czemu akurat od 2.5 tdi czym się rożni? pasuje wszystko p&p ? Nie ma różnicy jak by była z a6?
Opublikowano 20 Września 201510 l czemu akurat od 2.5 tdi czym się rożni? pasuje wszystko p&p ? Nie ma różnicy jak by była z a6? czemu akurat od 2.5 tdi czym się rożni? pasuje wszystko p&p ? Nie ma różnicy jak by była z a6? Dołączam się do pytania kolegi, od 2,5 tdI pasuje p&p?