Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ustawienie maski pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie. Mam problem z przednią maską chodzi mi o szczeliny miedzy błotnikami, A wiec patrząc na przód auta lewa szczelina od szyby schodzi się do samego dołu przy lampie już szczelina jest mniejsza a z drugiej strony szczelina się rozchodzi :( jak ją ustawić widać na zawiasach przykręconych do maski kreski pionowe są takie same jak i z prawej jak i z lewej. Poziome widać przesunięcie jeden jest równo z kreską lecz lewa już nie :(. Dalej Gril widać , żę od początki lampy lewej do prawej jest krzywy tak jak by z prawej strony była obniżona a z lewej podwyższona na gumach do regulacji. Gdy lewa strona się schodzi dotyka krawędzi lampy a prawa ma odstęp na kilka mm jak to wyregulować jakieś sugestię porady auto nie było bite tylko maska byłą zdemontowana przez poprzedniego właściciela i została pomalowana bo była porysowana.

Opublikowano

Nie bite to pewne? Może przestawił błotnik i dlatego teraz ciężko ustawić. Ciężko coś doradzać nie widząc problemu. Myślę że jak sam nie dasz rady to zostaje wizyta u blacharza - dobry fachowiec poradzi sobie.

Opublikowano
  • Autor

to lepiej zostawić to blacharzowi dobremu niestety wiadomo może mechanikę umiem ale ustawienia maski nie jest łatwe a po za tym przesunąć ją nawet mm to jest ciężka maska i cieżko ją ustawić auto było malowane błotnik lewy maska i drzwi bo było porysowane gwoździem na zlość znam właściciela i widziałem to auto dał bym jeszcze raz do blacharza do poprawy ale to byo 7 lat temu i nie w Polsce tylko w Belgii :((

Opublikowano

Popytaj blacharzy jak to widzą czy dadzą radę to poustawiać i czy takie rzeczy robili. Będziesz wiedział po odpowiedzi u którego zostawić auto.

Opublikowano
  • Autor

problem jest tyle ze z lewej strony szpary miedzy blachami się schodzą nie są równę ani takie same jak i u góry jak i na dole a z prawej znów od szyby są takie same ale już idać w przód auta do lampy się rozchodzą

Opublikowano

Tym bardziej oddał bym to dobremu fachowcowi.

Opublikowano
  • Autor

Nie rzuca się to w oczy ale wiadomo jak już ma się 2 rok auto widzi się defekty które irytują:( tak zrobię lewa strona widzę że zawias do maski się od poziomych kresek liczonych na 3 lecz pionowe jest obniżony o 1mm a prawa strona już na poziomych jest inaczej lecz po zamknięciu maski błotnik z maską idealnie dolega prawa jak i lewa rogi zakończenia widać są nie równo lecz są krzywe szpary. no i jak pisałem gril z jednej strony od błotnika jest wyżej a drógi niżej co daje efekt że jest krzywo a błotnik jest idealnie przykręcony nie widać nic tylko maska dziękuje za poradę