Goldeq Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Witam mam następujący problem podczas przyspieszania auto wpada w dziwne braki mocy spada mu doładowanie , dawka paliwa nie trzyma normy ., potrafy wejsc w tryb awaryjni (ale to czasami ) . założony nowy zawór n75 , pompa po uszczelnieniach bo wcześniej lała się z niej ropa, w turbo geometria wyczyszczona , podciśnienia szczelne , przeplywka podmieniana i bez zmian , grucha trzyma ciśnienie , pompa vaccum podaje 0.7 logi dynamiczne podaje niżej 003 VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs011 VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs010 VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs001 VAGLOG - share your VCDS/VAG-COM logs
lukaszooo Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 zrób komplet logów, według tego co wstawiłeś moge powiedziec ze przepływka mierzy ok, a turbo ładnie wstaje. Powiedz mi w którym miejscu układu namierzyłeś te -0,7 bar ??? jesli masz możliwość podaj mi jakie podciśnienie dochodzi na gruszkę turbiny.
Goldeq Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Jakie logi dorobić dziś? proszę o podpowiedź Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Goldeq Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 zrób to co kolega w tym temacie + BS 11Ale to Ja ok zrobię jeszcze 011 BSWysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
lukaszooo Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 nie wkleiło sie. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/324055-analiza-logow-afn/
Recommended Posts