tkamicki5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Witam,z racji tego ze zakupiłem auto,zajrzałem pod fotel kierowcy do kostek bo nie działa mi grzanie,patrze a tam z żółtej kostki odcięte kable są jak na zdjęciu...od czego tak kostka i dlaczego ktoś obciął do niej wiązke? Edytowane 23 Czerwca 2015 przez tkamicki5
tkamicki5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 ciekawe dlaczego ktoś ją odciął,,,żadna kontrolka mi sie nie pali na zegarach.
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 zobacz czy masz bezpiecznik od air bag włozony
tkamicki5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 jutro sprawdze,a który to powinien być wiesz może? te kable odcięte widać jakby były jakoś powrotnie pozłączane w wiązke spowrotem,musze jutro tam zajrzeć dokładniej bo dzisiaj to już szarawo było jak tam zajrzałem. zastanawiam sie jeszcze dlaczego grzanie dupska nie działa,fotel pasażera grzeje ładnie.
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 wiązka do przepatrzenia kostki oraz bezpieczniki wszystkie a co do air bagu to nie pamiętam który to był chyba 5 a grzanie foteli jak sie nie myle 44
tkamicki5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) a od grzania dwóch foteli jest jeden bezpiecznik czy na każdy fotel osobny jest? bo jak jeden na dwa to bezpiecznik ok bo pasażera grzeje. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez tkamicki5
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kurcze chyba jeden ,,, zlukaj instalacje czy prąd daje na kostkach może masz przerwane gdzies i ten air bag zrób
tkamicki5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 zobacze co da sie zrobić,w elektryce to taki średni jestem.wszystko w aucie działa tylko ten jeden fotel nie grzeje no i te odcięte kable w kostce...dziwne
beny. Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 wiązka do przepatrzenia kostki oraz bezpieczniki wszystkie a co do air bagu to nie pamiętam który to był chyba 5 a grzanie foteli jak sie nie myle 44 Jesteś pewien, że airbag ma w ogóle bezpiecznik?
Rekomendowane odpowiedzi