myts Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Piszczy mi z pod deski ale nie jest to brzęczek świateł brzeczek działa mi dobrze bo sprawdzałem działa razem z piszczkiem, piszczy mi podczas jazdy jak i również na postoju gdy wszystko powyłączam i pozamykam samochód. A stało mi się to w momencie nagłego hamowania na postoju to znaczy toczenia się samochodu a na fis nic mi nie świeci moja audi jest 2000 r Czy jest jakiś inny piszczek niż od świateł proszę o dobre rady i dziękuje z góry.
marcin_franz Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Najlepsze co możesz zrobić, to zajrzeć pod deskę i namierzyć to sluchowo. Nie kojarzę aby był inny brzęczyk. To musi być coś nie ori.
myts Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) jestem umówiony z elektromechanikiem na wtorek tak więc zobaczymy myśle że to jakiś przekaznik jestem umówiony z elektromechanikiem na wtorek tak więc zobaczymy myśle że to jakiś przekaznik ok znalazłem elektromech nie potrzebny Edytowane 24 Czerwca 2015 przez myts
Rekomendowane odpowiedzi