Dawid1996 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam .. mam taki problem ,ostatni czasy zauważyłem ,że w tylnej lampa zbiera się troszkę wody ( wymontowałem , odparowałem wodę ,sprawdziłem uszczelkę wszytko było ok ) po wczorajszym deszczu znowu to samo .. czy ktoś wie co jest nie tak ?
Jacol33 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) U mnie parował klosz i mimo niby całej uszczelki to pod nią dostawała się woda. Sprawdź jeszcze raz czy dobrze przylega a dla pewności ja dałem delikatnie kleju w narożnikach. Dzięki znalazłem małą szczelinkę Zaklejona Edytowane 13 Lipca 2015 przez Jacol33
House Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 u mnie to samo, paruje, zastanawiam się czy wymieniać czy reanimować? Macie jakieś doświadczenia w temacie?
r102 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja kiedyś wymieniłem i nowa też parowała. Poszukaj nieszczelności i zaklej. Najpierw dobrze wysusz wnętrze.
lukaszooo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Lampa jest wciskana w takie gumowe prowadzenia i skręcana sróbą, jesli nie siedzi sztywno w tych gumach będzie parować. Można próbować kleić. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez lukaszooo
Rekomendowane odpowiedzi