Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black Avant S-line Plus Quattro Engine Porsche Macan 3.0 V6 S Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Audiolka wygląda bardzo ładnie. Wszystko jak na razie na plus. Powodzonka

Opublikowano

Marcin próbowałem, niestety gwint na srubie zaraz się zerwał i nie dało rady. Natomiast druga strona bez problemu,śruba wyszła ręką :-) Na przyszły rok chyba zdecyduje się na gwint AP :-)

Z tym wykręcaniem z drugiej strony to gdzieś słyszałem , natomiast ja zrobiłem sobie ściągacz i poszło bez problemu .

Opublikowano
  • Autor

Następnym razem będzie łatwiej bo wszystko wyczyszczone i przesmarowane :-) w b5 kiedyś wymienialem 2 górne wahacze to tylko rozwiercanie pomogło i zwrotnica była żeliwna co powinno być łatwiej.

Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano

Felgi fajne, też poleciałem w 3SDM ale mogłeś pomyśleć nad 19. Ja na 19 wskoczyłem też 9,5 i uważam że dobry wybór zrobiłem :P (wszyscy odradzali). Zobacz se u mnie jak to wyszło. Zapraszam

Opublikowano
  • Autor

Mogłem założyć 19 ale chciałem 3SDM 0.06 a 19 w tym wzorze już 1tyś droższe a i opony już miałem.. No ale jestem zadowolony komfort jazdy podobny jak na zimowych 17, nawet po założeniu Eibacha Sportline dużo się nie zmieniło. Zobaczymy ile Amory 1BV wytrzymają na nich :-)Na nowy sezon pójdzie pewnie gwint AP polecany na forum to wtedy jeszcze Ją opuszcze w dół :-D

Opublikowano

Ile ci tak faktycznie zeszło na tych sprężynach ? Bo też się nad nimi zastanawiałem

Opublikowano
  • Autor

Z tego co mierzyłem to około 1.5 cm tył od sprężyn z 1BV a przód około 2.5 cm i tu widać wyraźną różnice :-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pięknie się prezentuję na tych felgach - mój wymarzony wzór :) mam nadzieję, że będzie okazja podziwiać na żywo... pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam :-) Dzisiaj wpadła wszystkim dokładka Cupra R :-

13718554_1195756343831383_70261328539149

Edytowane przez danielstol

Opublikowano

bardzo ladnie pozd

Opublikowano

Auto super się prezentuje :thumbup1:

felga robi wrażenie tylko 18' a wygląda naprawdę super :) już wiem czego będę szukał na przyszły sezon

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam DPF wyleciał , zamiast niego wskoczył Downpipe , FMIC i Turbo BRD z lżejszym kołem kompresji.Wyszło 188km/415 Nm Audiczka teraz zaczęła jeżdzić dużo przyjemniej :-)

14316810_1249953655078318_62308002259350

http://instagram.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/t50.2886-16/14413832_327528964267172_1660786029_n.mp4 dodałem filmik z zadymienia po zabiegu :-)

Dnia 13.09.2016 o 20:49, danielstol napisał:

Witam DPF wyleciał , zamiast niego wskoczył Downpipe , FMIC i Turbo BRD z lżejszym kołem kompresji.Wyszło 188km/415 Nm Audiczka teraz zaczęła jeżdzić dużo przyjemniej :-)

14264131_1249953768411640_51842621908473

Opublikowano

no to teraz gtb22 ,bo Brd juz pewnie na max wysilona ? Ile masz tam dmuchniete ?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez rrrudy25

Opublikowano
  • Autor

Dmuchniete jest około 1.65 bar zastanawiam się właśnie czy dać gtb1756vk czy odrazu gtb22 :-) Przy gtb 22 trzeba pomyśleć o firadach odrazu bo ori pompki raczej nie dadzą rady. Myślę że z gtb1756vk już będą na styk :-)

Opublikowano

To tak jeszcze bezpiecznie ,ja miałem 1,8 bar

Nie ma się co zastanawiać jak ci nie przeszkadza jazda na Brd (wstawianie) to ładuj 22 będziesz miał zapas a pompki sobie możesz wrzucić później

Opublikowano
  • Autor

Na Brd miałeś 1.8 bar? Jaki wynik wyszedł? Puszczal baka przy ostrej jeździe? :-)

Opublikowano

Tak na Brd

To było na VP inna bajk jak teraz ,jak na razie w żadnym dizlu nie miałem zasłony dymnej ani takiego kopcenia jak u ciebie, widać ze brakuje trochę tego 'luftu 'pomysl o tej turbawce w przyszłosci

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Pomału myślę o zmianie wydechu końcowego jako że downpipe ogarnięty pasuje coś pomyśleć też z tyłu :D Na pewno będą kominy na dwie strony więc przyszły niedawno graty z ASO ;-)

15232309_1335119776561705_50286516771706

Opublikowano

Chciałbym obejrzeć zdjęcia z 1 posta, ale nie ładują się zdjęcia, czy tylko ja mam ten problem ? :kox: