Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

co sadzicie o telefonach kruger&matz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie,co sadzicie o tel tej firmy.wasze opinie i doswiadczenia z ta firma bym chcial poznac,nie istotne czy to android czy windows jest programem operacyjnym.

ja osobiscie nie mam za dobrego slowa o nich bo kupilem dwa tel kruger&matz soul i live2 i tel same sie wylaczaja.tel mam juz dwa mc i kazdy z nich juz byl dwa razy w servisie i servis mowi ze juz naprawiony i ze jest juz wszystko oki.dobrze ze za trzecim razem jak trafia do servisu to chyba mi beda musieli kase oddac i zabrac sobie te telefony

Opublikowano

wygralem tableta ich i slaby, jak sie laduje to musi byc wlaczony , lol . ale za darmo to spoko :)

Opublikowano

Porażka. Znajomy ma i jak ktoś do niego dzwoni, to telefon sam odrzuca rozmówcę...

Opublikowano

Ja nie mam jakiś super wymagań co do telefonów. Na obecne czasy byleby był android. Z krugera soul byłem b.zadowolony, w miarę zdjęcia, ładny wyśietlacz, mega lekki i cienki, żadnych problemów. Po roku pierwszy raz wyciągłem z etui bo się zawiesił. Efekt taki, że podczas wyciągania bateri spadł mi z 15cm na biurko i po ekranie :grin: Zastąpiłem evolveo strongphone q4 - po 2 tyg. na wakacjach mogę stwierdzić, że aparta 8mpix daje radę[nie porównuję z lustrzanką, bo to inna bajka), noi bateria na duży + :wink:

Edytowane przez Steav