kamilosarmata6 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów, chciałbym państwa zapytać , który serwis Audi w Szczecinie polecacie. Niedawno moje audi ucierpiało w zderzeniu z dzikiem i chciałbym oddać gdzieś gdzie naprawdę dobrze zaopiekują się moim autem. Po zderzeniu ucierpiały zderzak, błotnik, nadkole, lampa, drzwi od kierowcy, klima, hamulce i problem z elektryką oraz wiele błędów. Z góry dziękuję za pomoc i wszystkie cenne rady. Edytowane 15 Lipca 2015 przez kamilosarmata6
kokojumbo123 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja polecam dwa warsztaty: car serwis na dabrowskiego i jeszcze jeden zaklad nie pamietam nazwy, zajmuje sie grupa vag i miesci sie przy ulicy Krakowskiej
kamilosarmata6 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja polecam dwa warsztaty: car serwis na dabrowskiego i jeszcze jeden zaklad nie pamietam nazwy, zajmuje sie grupa vag i miesci sie przy ulicy Krakowskiej Dziękuję za odp, też słyszałem o tym warsztacie na Dąbrowskiego Car Serwis ponoć dobry!!! Pozdrawiam
MaciejK Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Ja polecam dwa warsztaty: car serwis na dabrowskiego i jeszcze jeden zaklad nie pamietam nazwy, zajmuje sie grupa vag i miesci sie przy ulicy Krakowskiej Dziękuję za odp, też słyszałem o tym warsztacie na Dąbrowskiego Car Serwis ponoć dobry!!! Pozdrawiam A ja ich nie polecam. Dałem i do zrobienia kierownicę multi i tak zrobili że tempomat przestał działać BT nie łączył się z telefonem a w VCDS miałem pełno błędów z którymi użerałem się sam przez miesiąc. Oni na to że wszytko działa i to nie ich wina.
SotoM Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Serwis audi masz na słonecznym a zwykłych warsztatów masz od groma ja np polecam www.dgauto.pl chłopaki robią jak autoryzowany serwis.
arekp Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Żelepień z Krakowskiej super ogarnie mechanikę, ale blacharką się nie zajmie bo to nie jest ich działka. Jeśli chcesz mieć to bardzo dobrze ogarnięte, wrzuć na lakiernię/blacharnię do Krotoski-Cichy na Struga. Tyle, że to kosztowniejsze niż zrobienie "w polecanym warsztacie".
Rekomendowane odpowiedzi