putin Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) witam koledzy czy zestaw sprzęgła ze sztywnym kołem zamachowym będzie dobrym rozwiązaniem do audi a4 b6 1,9 tdi 131km rocznik 2002 avant . Mam do wymiany dwumasę a zestaw sztywny kosztuje ok 800 zł prawie połowę co dwumasa. Zdaję sobie sprawę z plusów i minusów takiej wymiany . Proszę o poradę czy taki zestaw wystarczy i jest kompletny co jeszcze ewentualnie trzeba będzie dokupić .Za udzielona pomoc serdecznie dziękuję i pozdrawiam Edytowane 16 Lipca 2015 przez putin
dawid252 Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 witam koledzy czy zestaw sprzęgła ze sztywnym kołem zamachowym będzie dobrym rozwiązaniem do audi a4 b6 1,9 tdi 131km rocznik 2002 avant . Mam do wymiany dwumasę a zestaw sztywny kosztuje ok 800 zł prawie połowę co dwumasa. Zdaję sobie sprawę z plusów i minusów takiej wymiany . Proszę o poradę czy taki zestaw wystarczy i jest kompletny co jeszcze ewentualnie trzeba będzie dokupić .Za udzielona pomoc serdecznie dziękuję i pozdrawiam Temat założony w złym miejscu
Rekomendowane odpowiedzi