martinomen Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam forumowiczów, mam takie pytanie czy w tylnym zderzaku dokładnie chodzi mi o czarna część nielakierowana jest z reguły dziura pod hak zaślepiona czy nie powinienem jej tam mieć skoro nie mam haka???
waldih1979 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Jeżeli nie masz haka to nie powinno być tam otworu no chyba , że poprzedni właściciel przed sprzedażą zdemontował hak i nie zmienił dokładki
martinomen Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Oki a czy istnieje do tego jakaś zaślepka bo tak mi mówił poprzedni właściciel ze miał ale ze zgubił ???? Chyba że to bajka ???? Edytowane 19 Lipca 2015 przez martinomen
waldih1979 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja nie widziałem ani nie słyszałem by takowa zaślepka była dostępna ale może się mylę.
martinomen Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Jeżeli nie masz haka to nie powinno być tam otworu no chyba , że poprzedni właściciel przed sprzedażą zdemontował hak i nie zmienił dokładki No dobra ale w dowodzie nie ma wzmianki o haku chyba ze w niemczech zdjęli ??
Rekomendowane odpowiedzi