przemciotorun Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 witam chce założyć u siebie lampki oświetlenia kabiny w tylnych słupkach, lampki mam juz od dłuższego czasu, ale moje słupki nie maja otworów i trzeba by było cos wyrezac. czy może ktoś podrzucić fotkę jak to wyglada w oryginale. może ktoś juz cos takiego robił, z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiadz99 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 bede na nowo rozbieral slupek to podrzuce ci foty.. nie wiem tylko skad ty tam wezmiesz zasilanie, czujniki do drzwi itd ale probuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 z lampki z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starter2 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 witam skąd masz takie lampeczki? bo sam jestem zainteresowany takim montażem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 www.allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ja jedną moją zepsułem. tzn przełącznik przesuwany mi sie wyłamał jakby ktos mial odstąpić niech da znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 !Tommy a mozesz zrobic fotke slupkow i wrzucic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja tak mam w swojej.. dzisiaj będę robił kilka fotek brudnego auta to zrobię i to jak nie zapomnę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ogarnolem juz temat chcialem fotke zeby zobaczyc dokladnie w ktorym miejscu jest ta lampka bo ja u siebie musialem wycinac ale jak zdialem ten plastik z slupka to od wewnatrz jest wszystko zaznaczone gdzie powinny byc lampki ale dzieki za zinteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastafaraj87 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 kolego i jak wpiołeś kabelki od tych lampek bo tam idą 3 kabelki 2 plusy i minus prawdopodobnie . W moim sedanie te czujniki przy dzrzwiach z tyłu są choć lamek z tyłu w słupkach nie miałem oryginalnie. Kupiłem całe nowe plastiki słupków wraz z lamkami i nie wiem zaspecjalnie jak to podłączyć jak ty to podłączyłeś? . Zapalają ci się jak otwierasz drzwi? I gdzie się z tym wpiołeś do lamki z przody czy z tyłu coś kombinowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 do lampki idzie jedeen (+) i dwa (-) plus chyba na sierodku, nic nie kombinuj z tylnymi krancowkami, tylko wepnij sie w przednia lampke, zdejmij plastik z lewego przedniego slupka, i tam bedzie 3 zylowy przewod i w niego sie wepnij, potem kabelek w dol za bezpiecznikami, pod progiem do tylu, pod tylnym siedzeniem rozgaleznik na prawa i lewa strone i do tylnych slupkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastafaraj87 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 hmm tylko jest mały problem gdyż coś chyba mam z wkładką zamków bo mi sie nie zapala swiatełko jak otwieram drzwi ani z lewej strony ani z parawej . jak ustawię przełącznik w prawo (od kierowcy) to po zgaszeniu silnika się zapala ale już nie zgaśnie ;/ Gdzieś na forum czytałem jest jakaś zapatka czy włączniczek w klamie co to odpala . Co proponujesz? Kupin nowe klamki ,wkładki czy jakos inaczej idzie to obejść. Chciałbym sobie ogarnąć fajnie jakoś podświetlonko i nóg i przy okazji ten pakiecik oświetlenia w słupkach tył mam juz prawie wszystkie nowe żaróweczki rurkowe z smd . Czytałem twój post o oświetleniu nóg i chciałbym wszytko ogarnąć za jednym zamachem .Aha i nie wiesz po co są te załączniki po otwarciu tylnych drzwi ja myślałem właśnie ze do tych lampek w te słupki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ogarnij sobie najpierw ta lampke a potem bierz sie za reszte.... tylne przelaczniki sa po to zeby jak otworzysz tylne dzwi to zapalale sie lampka ta przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastafaraj87 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 aha no to już czaje . Ok narazie dzięki będziemy w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 tu mam foto z jakąś strzałka :> dropson jak byś trochę się rozejrzał to mam fote z ta lampka w dziale warsztat tam gdzie chromy zakładaliśmy nie miałem tych lampek ale kupiłem boczek już ori pod lampkę do tego lampkę i wszystko ładnie pasuje podłączenie pod przednia lampkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ja tez mam taka fotke , jak nawet nie ma otworu to od sierodka jest wszystko dokladnie zaznaczone gdzie wyciac, roboty na 10min.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no to działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ten plastik mi sie znudził i teraz mam wszystko obklejone takim materiałem jak na podsufitce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 widziałem widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi