Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Sedan - lampki w tylnych słupkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chce założyć u siebie lampki oświetlenia kabiny w tylnych słupkach, lampki mam juz od dłuższego czasu, ale moje słupki nie maja otworów i trzeba by było cos wyrezac. czy może ktoś podrzucić fotkę jak to wyglada w oryginale. może ktoś juz cos takiego robił, z góry dziękuje

Opublikowano

bede na nowo rozbieral slupek to podrzuce ci foty.. nie wiem tylko skad ty tam wezmiesz zasilanie, czujniki do drzwi itd ale probuj

Opublikowano
  • Autor

z lampki z przodu

Opublikowano

witam

skąd masz takie lampeczki? bo sam jestem zainteresowany takim montażem.

pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

ja jedną moją zepsułem. tzn przełącznik przesuwany mi sie wyłamał :wallbash:

jakby ktos mial odstąpić niech da znac :D

Opublikowano
  • Autor

!Tommy a mozesz zrobic fotke slupkow i wrzucic?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tak mam w swojej.. dzisiaj będę robił kilka fotek brudnego auta to zrobię i to jak nie zapomnę :>

Opublikowano
  • Autor

ogarnolem juz temat chcialem fotke zeby zobaczyc dokladnie w ktorym miejscu jest ta lampka bo ja u siebie musialem wycinac ale jak zdialem ten plastik z slupka to od wewnatrz jest wszystko zaznaczone gdzie powinny byc lampki ale dzieki za zinteresowanie

• 2 lata później...
Opublikowano

kolego i jak wpiołeś kabelki od tych lampek bo tam idą 3 kabelki 2 plusy i minus prawdopodobnie . W moim sedanie te czujniki przy dzrzwiach z tyłu są choć lamek z tyłu w słupkach nie miałem oryginalnie. Kupiłem całe nowe plastiki słupków wraz z lamkami i nie wiem zaspecjalnie jak to podłączyć jak ty to podłączyłeś? . Zapalają ci się jak otwierasz drzwi? I gdzie się z tym wpiołeś do lamki z przody czy z tyłu coś kombinowałeś?

Opublikowano
  • Autor

do lampki idzie jedeen (+) i dwa (-) plus chyba na sierodku, nic nie kombinuj z tylnymi krancowkami, tylko wepnij sie w przednia lampke, zdejmij plastik z lewego przedniego slupka, i tam bedzie 3 zylowy przewod i w niego sie wepnij, potem kabelek w dol za bezpiecznikami, pod progiem do tylu, pod tylnym siedzeniem rozgaleznik na prawa i lewa strone i do tylnych slupkow...

Opublikowano

hmm tylko jest mały problem gdyż coś chyba mam z wkładką zamków bo mi sie nie zapala swiatełko jak otwieram drzwi ani z lewej strony ani z parawej . jak ustawię przełącznik w prawo (od kierowcy) to po zgaszeniu silnika się zapala ale już nie zgaśnie ;/ Gdzieś na forum czytałem jest jakaś zapatka czy włączniczek w klamie co to odpala . Co proponujesz? Kupin nowe klamki ,wkładki czy jakos inaczej idzie to obejść. Chciałbym sobie ogarnąć fajnie jakoś podświetlonko i nóg i przy okazji ten pakiecik oświetlenia w słupkach tył mam juz prawie wszystkie nowe żaróweczki rurkowe z smd . Czytałem twój post o oświetleniu nóg i chciałbym wszytko ogarnąć za jednym zamachem .Aha i nie wiesz po co są te załączniki po otwarciu tylnych drzwi ja myślałem właśnie ze do tych lampek w te słupki.

Opublikowano
  • Autor

ogarnij sobie najpierw ta lampke a potem bierz sie za reszte.... tylne przelaczniki sa po to zeby jak otworzysz tylne dzwi to zapalale sie lampka ta przednia

Opublikowano

aha no to już czaje . Ok narazie dzięki będziemy w kontakcie.

Opublikowano

tu mam foto z jakąś strzałka :> dropson jak byś trochę się rozejrzał to mam fote z ta lampka w dziale warsztat tam gdzie chromy zakładaliśmy :hi:

nie miałem tych lampek ale kupiłem boczek już ori pod lampkę do tego lampkę i wszystko ładnie pasuje :) podłączenie pod przednia lampkę :)

pic_0166aa4f.jpg

Opublikowano
  • Autor

ja tez mam taka fotke :cool1: , jak nawet nie ma otworu to od sierodka jest wszystko dokladnie zaznaczone gdzie wyciac, roboty na 10min....

Opublikowano

no to działaj :good:

Opublikowano
  • Autor

ten plastik mi sie znudził i teraz mam wszystko obklejone takim materiałem jak na podsufitce :naughty:

Opublikowano

widziałem widziałem :wink4: