Mishells Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Czas na pokazanie nowego nabytku samochód zakupiony w lutym tego roku AUDI A4 B8 2.0 TDI CAGB AVANT Wyposażenie A4 B8 w standardzie : - Klimatyzacja 3 strefowa - fotele skóra plus alcantara - pakiet podświetlenie przestrzeni nóg oraz schowków ambiente- audi dynamiczny układ kierowniczy- pdc ( czujniki parkowania tył) z wizualizacją obrazu na wyswietlaczu mmi- audi music interfejs w schowku- system nagłaśniający Bang & Olufsen - elektryczna klapa - wyłacznik AIR BAG ON/OFF- pakiet oswietlenie led w przestrzeni nóg z regulacją na mmi- tempomat- mocowanie fotelika dziecięcego na tylnych fotelach isofix - relingi chrom - reflektory przeciwmgielne z funkcją doświetlania zakrętów Co udało się zrobić od marca : - doświetlanie zakrętów - ramki zegarów a5 - dekory wokół licznika black piano - lamy tył neoled plus moduł semi dynamic - alufelgi 18 - aktywowany wskaźnik naładowania akumulatora w mmi - odblokowanie audi drive select https://www.youtube.com/watch?v=3iAF9pQRl9Q&feature=youtu.be Jakie palny na przyszłość : - alufelgi 19 cali - zrobione - przyciski chrom za polifta - składane lusterka z polifta - zrobione Większość modów zaczerpnięta z forum. Największe podziękowania dla wrclaguna bo w większości z jego poradników korzystałem. Edytowane 23 Maja 2016 przez Mishells
andynl Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 adnie bezawaryjności Przyciski chrom mam jeszcze jeden komplecik jak chcesz
Mishells Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 A dzięki A w jakiej cenie ten komplecik?
main Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 gratulacje czarnuli i powodzenia w modach
andynl Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 A dzięki A w jakiej cenie ten komplecik? poleciało PW
wrclaguna Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Furka fajnie nawet wypasiona jak na ten rocznik Rerestracja
Mishells Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No to się zgadza, ale szukałem jeszcze z panoramą ale niestety nic ciekawego się nie trafiało
MakoUSM Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No to się zgadza, ale szukałem jeszcze z panoramą ale niestety nic ciekawego się nie trafiało A swoją drogą ktoś już wyrezał panoramę? Ciekawe jakby z tym poszło A co z szybkami? Zostają?
Mishells Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A co z szybkami? Zostają? myślę że pewnie trzeba będzie przyciemnić jakoś delikatnie albo spróbować tego http://allegro.pl/zaslonki-6-szt-audi-a4-b8-kombi-avant-solarride-i5550325618.html ktoś już to może zakładał? lusterka udało się założyć, wszystko śmiga jak ta lala
Mishells Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 nowe zabawki do założenia na wiosnę już są
andynl Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) No to pochwal si,e jakie to rozmiary? ORI czy podróba? Edytowane 28 Listopada 2015 przez andynl
Mishells Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) felgi niestety podróbka 19 cali a szerokość 8,5j, a co do opon to goodyear eagle F1 Asymmetric 2 225/40 r19 Edytowane 29 Listopada 2015 przez Mishells
andynl Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 wąski trochę ten laczek jak dla mnie jakie to ma ET?
Mishells Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 et 35, aktualnie na 18 o szerokości 8,5j też mam opony o szerokości 225 i nie jest tak źle jutro założę opony na felgi to zobaczymy jak to będzie wglądało w wolnej chwili udało się pomalować grill na czarno
liquid8p Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Jest jakaś znacząca różnica twoim zdaniem w drive select pomiędzy comfort a dynamic?
Mishells Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 jedynie co to z układem kierowniczym, bo z silnikiem jakoś różnicy nie czuje
liquid8p Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Dzięki za odp. będę obserwował, jak ci się sprawują repliki rotorów. Na przyszły rok zmieniam koła.
Mishells Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) powiem Ci że jestem z lubelskiego także drogi mam niezbyt ciekawe, ale jak narazie wszystko ok, trochę ratuje mnie profil 40 a nie jednak 35 a wygląda to tak aktualnie Edytowane 29 Maja 2016 przez Mishells
Rekomendowane odpowiedzi