Kub83a Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Witam Dzisiaj wieczorem po raz pierwszy zapaliła mi sie kontrolka trakcji. Po wyłaczeniu silnika i ponownym tylko przekreceniu kluczyka zgasła (dłuzej juz temu sie nie przyglądałem). Jakieś odcinki autem zrobiłem w dzień ale wszytsko było ok Czy mogło cos sie tam powyrabiac w elektryce przez te słonce ze nagle wyskoczyła kotrolka ? dz.
audicoman Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Mi tez się przytrafiło to z tydzień temu, po ponownym odpaleniu wszystko w normie do tej pory czasami z gorąca elektronika szwankuje
Kub83a Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 dzisiaj juz nie miałem tego problemu chyba cos mu - mam nadzieję jednorazowo - odpierdzieliło przygrzało słonko pzdr.
Goofy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) U mnie tez tak bylo i padl czujnik stopu pod pedałem hamulca. Kontrolka trakcji poprostu ostrzeda ze włącznik świateł stop za pedalem ulega awarii Poczytaj w zrób to sam w warsztacie, watku o wymianie czujnika stopu tam sa wszelkie informacje Wysłane za pomocą Commodore 64 Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez lucjan0681e
Rekomendowane odpowiedzi