scrat Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 śliczna stoi na standardowym zawiasie ?
_Kuben_ Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 śliczna stoi na standardowym zawiasie ? Niestety nie potrafię odpowiedzieć na twoje pytanie, kupiłem taką, czy z salonu możnabyło na róznych "zawiasach" wyjeżdzać czy ktoś ewentualnie obniżał to nie wiem. Napewno poprzednimi samochodami nie obcierałem na wjeździe przez brame o bolec na ziemi który blokuje wrota i muszę trzymać się blisko jednej ze skrzydeł bram na wjeździe by nie obcierać Zapraszam wszystkich którzy mogą i są chętni do pomocy w temacie poniżej http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_zmiana_migaczy_z_pomaranczowych_na_bialeprzezroczyste_co_myslicie_itp-t57541.0.html
scrat Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Chyba rzeczywiście wyraziłem się niezbyt precyzyjnie. Chodziło mi o to, czy Twoje autko posiada zawieszenie standardowe, czy zawieszenie S-line (-20mm o ile się nie mylę 1BE/1BV). Twoja czwórka siedzi całkiem nisko, stąd moje pytanie odnośnie zawieszenia...
variocustoms Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wygląda na S-line lub sprężyny obniżające
Rekomendowane odpowiedzi