lotdin Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam, wczoraj podczas wyprzedzania zgaslo auto. 1.8turbo 180 koni seryjne. stage2 250koni(k04, wtryski, IC, przelot) mianowicie wszystko bylo wporzadku. auto pali ale ledwo pracuje na obroty sie nie wkreca praktycznie, wali kopciem czarnym to nie spala paliwa. Jestem w Niemczech nie mam tutaj ani vaga ani zadnych kluczy Zastanawiam sie co moglo walnąć. modul zapłonowy odlaczalem i nie chce palic wiec chyba jest ok ? to mogla by być jego wina ?? Niemozliwe jest to, ze od razu walnely 2 cewki czy swiece prawda? czytałem cos o nieszczelności odmy i niby jest schowana i może cos takiego powodować. Paliwa jest prawie caly zbiornik. pompke slychac. Czekam na sugestie. Auto bardzo potrzebne
Shiftback Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ten jaki Franek jest, he he. Auto Ci padło i wstawiasz uśmiechy. Odepnij przepływke, zobacz czy będzie lepiej. Jak masz lapka to kup OBD2 kabel, Interface i zainstaluj VCDS lite. Powodzonka.
Rekomendowane odpowiedzi