Vixen Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wiec powiem tak , rodzina powiększyła się , wiec trzeba był pomyśleć nad zmiana auta szukałem i szukałem i to bmw 3 i 5 i vectry c i siga już za mondeo się nawet rozglądałem i hondami i jedna wielka kupa :wstyd:aż już zrezygnowany podjechałem do znajomych i zaciekawiło mnie pewne niestety srebrne coś historia w miarę pewna serwis do 2013r , z dobrym stanie środka i w miarę zewnętrznym , jest parę rysek ale nie ma nowych używanych aut teraz po krotce autko:wyposażenie:Klimatronik dwu strefowypodgrzewane foteleskórzane kubełkowe fotele i wykończeniaskórzana kierownica , gałka i ręcznyatermiczne zielone szyby z pasemotwierane i zamykane szyby z pilotaotwieranie bagażnika z pilotaczujniki parkowaniafotele regulowane góra,dol,przód,tył,przechyl nawet siedziska nawet , elektryczne lędźwi, wysuwane podudziepodłokietnik przód i tyłhalogenyAutom. dynamiczna regulacja zasięgu reflektorówFelga aluminiowa 6 jx15 zima6 poduszek powietrznychelektryczne lusterkaodmrażanie szyby przedniej ( przetestuje w zimie jak działa )i Silniczek bardzo przyjemny 1.8t 150km chyba nie długo zostanie seryjny :)Foto:
mariuszbielsko Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 hej ladniutka sztuka jakie plany na mody pozdrdawiam
Vixen Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Na pewno jakies kolo , na chwile obecna wpadna kola z astry 17 w ciemnym graficie , tylko opony musze zmienic bo sa zalozo e 195,40 a bez gleby to bedzie dziura , i zeby jakies dziecko tam nie wpadlo, wiec bede zamienial na 225,45 najprawdopodobniej , po tym sezonie pewnie zostana one na zime a na lato jakies 18. I troche go trzeba bedzie obnizyc z jakies 4,5 cm hardcor gleby nie robie jak w swojej astrze , bo tam to lezy na podluznicach auto , ale za to komfort prowadzenia boski w porownniu z audi ☺ W najblizszym czasie na pewno lampy pojda na czarno , oraz wszystkie dokladki w polysk. Ale to po ogarnieciu mechanicznie auta do stanu mnie zadowalajacego.
Mateuszek1001 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A w astrze rozstaw nie jest 5x110?
Vixen Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jest 5x110 Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2
rafaal14 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 A w audi masz 5x112 o ile sie nie myle , pierscienie centrujace bd zakladal? Pozatym furka sliczna:)
Vixen Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Na srubach plywajacych i pieracienie tez , bo opel ma wiekszy otwor centrujacy. Spokojnie bez krzykow , jezdzilem pare lat nic sie nie dzieje , znam pare osob co maja moce ponad 300hp i tez maja plywajace i kolo im nie odpadlo.:-) Z okazji chwili czasu , co u mnie ostatnio jest to mega problemem zalozylem nowy filtr powietrza , stary blagal o litosc ☺ Wysluchalem jego prosby Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Nowe graty wpadly a dokladniej narazie jeden grat i pare detali Poszlo w mat , ten sam problem co w astrze jakas guma luszczaca sie Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Września 2015 przez Vixen
mariuszbielsko Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 jak bys chciał 18 to pisz na prv
Rekomendowane odpowiedzi