Vixen Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Szczegolnie ze ele przepustnica jest , ona tez daje efekt , przesiadlem sie z linki na ele i czuje w wuj roznice reakcji na gaz , sam sie zastanawialem nad opoznoenien , w chlodniejsze dni nie widac tego az tak , ale jak sie upaly robia zaczyna byc widac , i co ciekawe startowalem astra g z linka 116km do astry z 125km z ele przepustnica i zgadnij kto wygral ?:-) Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
imr_pl Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 u mnie jest tak samo, gaz do podłogi i nie ma opcji by od zera płynnie ruszyć - puszczam sprzęgło przy wciśniętym gazie a auto na sekundę zamiera, trzeba najpierw obroty złapać , poczekać aż turbina porządnie załapie u mnie ok 2300 obrotów i można jechać
kowal88 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 mam to samo....już myślałem ,że mi coś padło w aucie i wogole...ciekawe czy w bex-ach jest podobnie??
Vixen Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Ale od 2.5tys jedzie fajnie ? Tzn ze wsio ok ☺ Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2
kowal88 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 zgadza się gra i huczy wręcz zapier...
Rekomendowane odpowiedzi