Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ucieczka z miejsca kolizji, rozszyfrowanie tablic auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu miałem kolizje z prawdopodobnie z pijanym gościem, niestety na nagraniu nie widać dokładnie tablic auta:( Policja jak to policja olała sprawę, obił mi bok w busie.

Samochód odjeżdża o 21:23 (czas na nagraniu)

https://www.youtube.com/watch?v=hcB0LicZ4Ic

Jeżeli komuś uda się poprawić jakość obrazu aby tablice były czytelne, będę wdzięczny i dam prowizje :)

Najlepiej całość tablic, choć może być jeden lub dwa znaki bo znalazłem podobne auto;(

Opublikowano

Niestety moze lepiej przy tej niemilej okazji postawic na lepsza kamerke? Jezeli nagrsnie jest kiepskiej jakosci to nic tutaj nie pomoze tzn. Gdyby to bylo przestepstwo przeciwko zyciu i zdrowiu oraz mieniu o znacznej wartosci to moze material zostalby wyslany do jakiegos specjalistycznego biura w Wawie itp ale normalny obywatel nie wie jaka to jest plaga tj uszkodzenia pojazdow na parkingach i ucieczka sprawcy itp. Dlatego wszystko opiera sie na naocznych swiadkach i nagraniach, dobrej jakosci i czytelnych. Takze z tym olewaniem to troszke ponioslo Ciebie. Mi moja Audi tez uszkodzono 2 lata temu. Mialem mozliwosc zabezpieczyc nagrania z monitoringu miejskiego. Na zadnym nie bylo widac czytelnych numerow rejestracji. Dopiero jak na miescie mijalem sie z kierowca sprawca A6 C5 Avant i stwierdzilem u niego uszkodzenia wowczas zglosilem na Policje sprawe. Czlowiek zostal jedynie przesluchany bo kolizje spowodowal na drodze wewnetrznej, nie przewozil pasazerow i uderzyl w puste auto (moje). Na szczescie ubezpieczyciel sprawcy uzyskal informacje, ze koles probujac zaparkowac cofajac uszkodzil moje auto i od razu odjechal, takze byl swiadom czynu a mimo to odjechal. Ja naprawilem autko na kwote 2700zl a ubezpieczyciel sprawcy wystapil regresem do kolesia o zwrot kasy. I to musialo juz zabolec. Takze tempic takie świnie ;) i naprawde zmień sprzet tj kamerke na fos moze lepszego?

Opublikowano

jak znasz model auta i chociaż jakieś literki rozszyfrujesz, możesz sprawdzać na tej stronce czy coś wyskoczy https://zapytania.oi.ufg.pl/SASStoredProcess/guest?with=zpp1

Opublikowano
  • Autor

Prawdopodobnie niebieskie polo, na jakość nagrać nie mam wpływu bo to z pobliskiego sklepu:( Czyli jak bym wskazał na policji sprawcę, albo możliwego sprawce, a on by nim nie był to coś mi grozi ?

Opublikowano

Kolego ten typ był w jakimś sklepie może płacił kartą ? Na pewno jest możliwość sprawdzenia tego tylko musi być chęć wyjaśnienia tego prze policję.

Jeśli domyślasz się kto to to możesz podjechać i sprawdzić czy są ślady na tym pojeździe a nie czekać aż ktoś Ci poda numery bo z tego nagrania to wątpliwe żeby ktoś Ci coś wyłapał

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem pasujące auto, widać inny odcień drzwi przednich, widać że były wymieniane. ale na tylnych ma biały lakier poniżej moich możliwości w busie... i nie jestem pewny.