sams0n Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jak w temacie - może zakup bańki 20L na cztery osoby na pewno będzie bardziej opłacalny niż zakup 5l za 188-190zł . Ktoś chętny - potrzebuje do kompletu 3 osoby. Warunek każdy posiada swoją bańkę do której będzie można go przelać. Odbiór Białystok.CENA 150zł
jakubs Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Byłbym zainteresowany tylko auto kupiłem 3 dni temu i mam ' podobno ' wlany olej 10w40 i tak się zastanawiam czy zalanie 5w40 byłoby dobrym posunięciem...
sams0n Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Sprawdź jaki olej powinien być zalany do Twojej b5 później przeczytaj forum jak się przechodzi z 10w na 5w full syntetyczny. Myślę że coś z tego wywnioskujesz i przekalkulujesz czy warto czy nie. Dość dużo tego na forum.
brom Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 o wiele lepszym niż jeżdżenie na półsyntetyku a o silnik sie nie martw ze cos ci sie "rozszczelni" po zmianie
sams0n Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 Widzę że temat ucichł więc nieaktualne;) - Do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi