Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Małe miejsca rdzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam takie pytanie w moim aucie jest kilka miejsc nie widocznych dla oczu w których znajduja się małe punkciki z rdzą mysle żeby pojechać z tym do lakiernika ale jak sobie tak pomysle to boje się żeby sobie wstydu nie narobić ze przyjeżdżam do lakiernika z takimi duperelkami i tak sobie mysle czy mogę sobie to jakos sam naprawić ? wiecie papierek scierny żeby zedrzeć rdze i przelecieć lekko sperjem w kolorze nadwozia ? Jak mówiłem są to miejsca nie widoczne z zewnątrz

Opublikowano

Też tak mam na przednich nadkolach, jak mi będzie wychodziło na wierzch to kupię nadkola po 200 zł za sztukę na allegro już pomalowane =]

Opublikowano
  • Autor

akurat nie chodzi mi o nadkola ale o takie miejsca jak np pod listwami drzwi.

Apropo błotników nie boisz się ze będzie inny odcień jak kupisz z innego auta ?

Opublikowano

Też tak mam na przednich nadkolach, jak mi będzie wychodziło na wierzch to kupię nadkola po 200 zł za sztukę na allegro już pomalowane =]

ta za 200zł to może kupisz błotnik(błędnie nazywany nadkolem) na allegro z laminatu(zamiennik) do malowania i nie do spasowania, krótkomówiąc kupisz gwno.

Co do kolegi radex nie rozumiem czego tu sie wstydzic, jestes klientem przyjezdzasz i zlecasz robote a jesli lakiernik odmowi robienia takiej "pierdoly" albo cie wysmieje to tylko bedzie swiadczyc o jego braku profesjonalizmu i takiego lakiernika/blacharza omijałbym szerokim łukiem, odradzam robienia takich rzeczy na własna reke, zazwyczaj i tak sie to konczy wizyta u lakiernika, za cholere nie dobierzesz spreja pod kolor auta a i zacieki moga sie porobic przy nie umiejetnym malowaniu, lakier w zimie moze popekac podsumowujac mozesz narobic sobie biedy a jesli zadajesz pytanie czy mozna to samemu zrobic to bez obrazy ale zakladam ze nie masz o tym zielonego pojecia i radziłbym przejechac sie do dobrego lakiernika

pozdro :hi:

Opublikowano

IMHO uszolek, miałem na myśli używane z innej B6 błotniki w kolorze :)

Tak masz rację, przepraszam za błąd - nie nadkole tylko BŁOTNIK.

Edytowane przez Tweak

Opublikowano
  • Autor

Prosto i na temat ;)