enczu Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Cześć wszystkim! Nie wiem już czy dobry dział ale skoro na każdy temat to może podejdzie, jak nie to przepraszam za błąd i proszę moderatora o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu Kupiłem a4 i pływa mi troche tył, chciałbym podjechać z tym na jakąś stacje diagnostyczną ale co czytam to jakieś Janusze mechaniki Stąd moja prośba - czy mógłby mi ktoś polecić jakąś stacje w Poznaniu, która sprawdzi to porządnie? We wtorek wracam do swojego miasta zarejestrować autko i przy okazji porobiłbym wszystko żeby nie latał ten nieszczęsny tył. Pozdrawiam
Kamyk Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 profil najpierw uzupełnij ......
enczu Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Dzięki za przeniesienie, profil uzupełniony. Czekam na propozycje.
nike21 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 zapraszam do siebie na SKP, mogę zerknąć i w miarę możliwości ocenić co i jak. jak coś to jutro 8:30-13:30 zapraszam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/334278-badania-techniczne-stacja-kontroli-pojazdow/
enczu Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Dzisiaj się zjawię i wspomnę, że jestem z a4 klubu Dzięki wielkie!
Rekomendowane odpowiedzi