nike166 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Witam, Koledzy, jakie głośniki możecie mi polecić 165mm do takiej głębokości jak podałem bo to podobno max w przednie drzwi. Możecie mi trochę rozjaśnić temat ?
Lukasz eS. Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 W sumie to podpinam sie pod temat. Co mozecie polecic odseparowanego na przod?
nina_chudu4 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 koledzy jest sporo tematow na forum o tym,poszukajcie bo niepotrzebnie znów pisać.ps.jesli sie odpowiedni pobawicie to wchodza wszystkie prawie ja zrobilem kiedys system na ori tapicerce z woferem audio system hx 165 phase (a tam głebokość montażowa napewno przekracza 60mm) .
nike166 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Trochę wyczytałem i biorę pod uwagę te czynniki :HIFONICS HFI6.2C lub uDimension El Comp 6. Ktoś słyszał któryś zestaw ?
nina_chudu4 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Miałem jako pierwszy zestaw el comp bardzo fajny zestaw i bez problemu mieści się wofer w ori furtki.co do dźwięku tez w swojej klasie I cenie bardzo dobry zestaw. Jedynie co to niestety ale jak dla mnie to trochę mało basu,tego hifonics nie słyszałem ale znając ich inne produkty jest całkiem możliwe ze basu im nie będzie brakować
nike166 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 No właśnie ta są 2 moje propozycje i te do mnie przemawiają i te
nina_chudu4 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 To musisz posłuchać gdzieś tych hifonów bo nie słyszałem a comp 6 gra ładnie i czysto bardziej do kulturalnego grania niż łupanki i nie jest wymagający prądowo, można go nawet podpiąć pod radio ale pod wzmakiem bardziej "kopną"
nike166 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 No ja głównie radia słucham typu eska, rmf max lubię głośniej słuchać i chce właśnie czystego ładnego dźwięku dlatego modernizuje audio . Do tego jeszcze 2 miesiące temu rozsypał mi się głośnik w drzwiach kierowcy ze starości zawieszenie się rozsypalo i przy glosniejszym słuchaniu pierdzi, a dźwięku prawie nie słychać
nina_chudu4 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 A wogole to planujesz wzmak czy pod samo radio chcesz ?Jakie radio masz?
nike166 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Wzmak będzie w późniejszym terminie , radio sony xplod nie jakieś pierwszej młodości ale daje radę . W ogóle są zestawy na aledrogo ze wzmakami i też nad takim myślę
nina_chudu4 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Daj spokój z zestawami .radio niestety jedno z gorszych ,jeśli myślisz o napedzaniu przodu samym radiem to pomyśl o zmianie radia .Ogólnie polecam Ci zmianę radia nawet przy zestawie ze wzmakiem .ps.tez o tym jest sporo na forum .
nike166 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 jakie radio byłoby lepsze ?
nina_chudu4 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Coś z alpine cda i pioneer to takie jakby pewniaki bo inne firmy tez maja dobre modele ale to trzeba już konkretnie szukać ,bo sony tez ma serię xes która jest do tej pory najlepszą jednostką.Najwazniejsze to budżet :-)
nike166 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 pioneera która seria ?
nina_chudu4 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Zależy od budżetu :-) ale taka dobra seria to deh, a jakie bym ci polecił to zależy od kasy bo do 1000zl dla mnie jest super deh p88rs p80rs trochę taniej p77 a jeszcze taniej to deh 5xxx 6xxx 7xxx i starsze modele 8xxx i 9xxx ale one nie będą takie tanie aha i seria dex taki jaj moj ale to juz budzet powyzej 2tys .popatrz sobie za jakimiś i napisz model to może ci coś podpowiem Ps.ceny raczej używek :-)
Rekomendowane odpowiedzi