kamyk33 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Witam! Wymieniłem zawór n75 bo miałem wrażenie ze turbo się nie załącza. Problem jest taki że czasami słyszę że turbina gwiżdże a auto nie ma mocy. Dzisiaj np jechałem i podczas dodawania gazu silnik delikatnie szarpną i po tym dostał nagle mocy takiej że silnik z ramy chciał wyskoczyć Takie przypadki często się zdarzają i nie wiem co jest przyczyną. Proszę o pomoc.
tomekb7 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 trzeba zrobic podsatwowe lofi bo tak to wrozenie z fusow.
krzysiekvtec Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Moze byc nawet gruszka na turbo... Dostaje przeladowanie i od razu awaria i bedzie mul...
kamyk33 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Jaka gruszka i gdzie ona jest?
cienio Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 panowie,jak to jest z gruszką na turbie,one podobno się zacinają,jak naprawia się ją? znaczy się dam rade tak bez wyjmowania turba? bo nie wiem czy mi przypadkiem nie pracuje tak jak powinna.
Rekomendowane odpowiedzi