Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 b7 s-line avant 19"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

Przedstawiam moją skromną a4 b7 s-line 2.0 tdi

7eayjjc4.jpg

cfmnq6sa.jpg

oshmxlqr.jpg

To juz moja 2ga a4 b7. Przygode z owym modelem zaczalem 4lata temu.Mieszkajac w UK zakupilem a4 b7 sedan 1.9tdi.Autko bylo seryjne bez slina. Zmienilem wtedy lampy przod na ledowe,w grilu dodalem paski chrom i felgi 18".Nie modyfikowalem jej bardziej bo mijalo sie to z celem. Autko bylo zadbane,bardzo oszczedne w jezdzie i wyjatkowo jak dla mnie wygodne i cichutkie w srodku. Marzyl mi sie jednak sline i tak po uplywie 3.5roku powiekszyla mi sie rodzina o wspaniala coreczke i w koncu nadszedl czas na zmiane sedana na kombi.Tak zaczela sie przygoda z obecnym modelem sline avant.
Pod maska jeszcze 140konny 2litrowy silnik diesla z napedem na przod i niestety s dpf. Wyposazenia calego nie bede az tak wypisywal bo troszke za duzo klepania w klawisze ale tak na szybko:
pakiet sline na zewnatrz i w srodku
bixenon
chrom na grilu
19" dare lm od dawmaca ( www.dawmac.eu bardzo polecam-rzetelna firma)
w srodku czarna podsufitka
fotele sline z skora i srodek alkantara
navi z bluetooth i telefon
wielofunkcyja kierownica oczywiscie
niestety korbki do szyb z tyly WTF? ;)
rolety
podgrzewane fotele
8 airbagow
ciemne szyby
Z delikatnych modow:
felgi-zaczalem od oryginalnych 17", potem byly 18" AZ, obecnie 19" Dare lm wspomniane wyzej
paski chrom na grill,
w srodku i pod drzwiami wymienione oswietlenie na ledowe aczkolwiek w nowej juz technologii cob (duzo swiatla=super efekt ;)
dywaniki chyba jako jedyne na forum z logiem forum a4-klub.pl

20150723_125929.jpg i zawsze czysciutkie i porzadnie nawoskowane wiec cieszy oko o kazdej poze dnia i nocy.
O planach modyw moze az tak nie bede pisal bo nie wiadomo nigdy co z tego bedzie ale chcialbym jeszcze: zmapowac silnik przynajmniej na te 170koni moze udroznienie wydechu i jak bozia da to te 200KM byloby mile widziane, niedlugo obnize auto bo krzycza na mnie,ze za duza ,,japa,, pod autem aczkolwiek nie jestem zwolennikiem wielkiej gleby i zamiatania ulicy ;) wiec obecna wysokosc az tak nie przeszkadza i latwo sie wjezdza do garazu ;), z pewnoscia beda z tylu lampy led, dojdzie tez dokladka zderzaka od cupry, lusterka beda w chrom i marzy mi sie pneumatyczne zawieszenie-wrecz nie daje mi ono spac mimo wielu z nim zwiazanych problemow. Z pewnoscia wiele rzeczy pominalem za co przepraszam ale mam nadzieje,ze Wam autko sie podoba bo mi za kazdym razem oczka skacza jak patrze na tego badzo wdziecznego slina :)

*1komplet felg.... IMG_20151012_152756.jpg

*2gi komplet felg....IMG_20151012_152901.jpg*3 obecny.....

IMG_20151012_153052.jpgIMG_20150703_104719.jpg

Edytowane przez woojtas1985

Opublikowano

Jakiś opis , plany modów .

Opublikowano

Ładna sztuka avant zawsze spoko

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

obecnie grzebałem troszkę w oświetleniu wnętrza. pod drzwiami (4szt) zamontowałem paski led cob o mocnym swietle. w podsufitce z przodu moduly led cob i na tylnym miejscu również pasek w lampce. pod fotelami również paski wiec swieci się wszystko jasno i wyraźnie :)20150923_142933.jpg20150923_144141.jpg20151006_165642.jpg20151006_171100.jpg20151008_134304.jpg

Opublikowano

No wreszcie Wojtas sie pojawił na forum ze swoją niuuuuuunią

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

465f090cbf2b3138064aae5f0f62ebdc.jpg

Edytowane przez gados82

Opublikowano
  • Autor

czas wyjsc z ukrycia Gados ;)IMG_20151013_223312.jpg

Tata- ADI ;)
30dc7fe5a98cdc889d26ac1c87bfd062.jpg

Wysłane z mojego GT-I9205 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie wiedziałem, że produkowali A4 B7 Allroad :decayed:

Opublikowano
  • Autor

robili jak widac ;)

jeszcze chwilka i idzie nizej ale tylko troszeczke tak do 4cm

Opublikowano

Ładna felga, zmienia dużo w wyglądzie..

mam ten sam kolor i zastanawialem sie nad malowaniem grilla w czarny połysk, chrom mi sie pasuje bo to jest jedyny chrom na całym aucie ;)

u Ciebie chociaż ramka szyb w chromie wiec pasuje :)

powodzenia

Opublikowano

na razie chyba nie ma co komentowac,ladna seria +.Jezeli te fele maja sie utrzymac to musi isc s dol na 100% bo inaczej mija sie z celem bo wyglada to nie ciekawie,+ za kolor ;)

na razie chyba nie ma co komentowac,ladna seria +.Jezeli te fele maja sie utrzymac to musi isc s dol na 100% bo inaczej mija sie z celem bo wyglada to nie ciekawie,+ za kolor ;)

Opublikowano

obecnie grzebałem troszkę w oświetleniu wnętrza. pod drzwiami (4szt) zamontowałem paski led cob o mocnym swietle. w podsufitce z przodu moduly led cob i na tylnym miejscu również pasek w lampce. pod fotelami również paski wiec swieci się wszystko jasno i wyraźnie :)20150923_142933.jpg20150923_144141.jpg20151006_165642.jpg20151006_171100.jpg20151008_134304.jpg

możesz coś więcej napisać o tych paskach led? co to za paski i na jakiej zasadzie one działają? te zdjęcia niestety bardzo małe, możesz wstawić o normalnej rozdzielczości?

Opublikowano
  • Autor

bardzo dobry pomysl z grilem na czarno! ja zrobilem chrom bo tak jak widac jest pakiet chrom wiec wszystko zgrywa sie kolorystycznie. czarny mat lub polysk na grilu tez jest sexi ;)

bardzo dobrze wiem,ze przy tak wysokich sprezynach wyglada to delikatnie mowiac komicznie ale nie zmienialem go do tej pory poniewaz wjazd do garazu stromy i troszke zal mi rysowac non stop spod zderzaka.nie zawsze praktycznosc idzie w parze z estetyka! nie obnize auta i tak wiecej niz 4cm bo dokladka do zderzaka czeka juz na zalozenie i dopiero bede mial klopot z parkowaniem. Nie mam 25lat panowie wiec zamiatanie ulicy mnie nie jara.wole latac po dziurach a nie zbierac oslone silnika co chwile dlatego air ride w przyszlosci bylby idealnym rozwiazaniem.na dodatem Zona jezdzi autem...i wcale nie uwaza...

Opublikowano

grill tak, ale chyba dopiero jak ogarne zderzak s-line ;p

ja zalozylem do seryjnego 1ba sprezyny eibach -35 i powiem Ci szczerze ze wystarczy moim zdaniem.. jedyne co mnie denerwuje teraz to różnica miedzy nadkolem z przodu a z tyłu... myslalem jeszcze zeby pomalowac grill w czerń zaraz przed zmiana zderzaka, upewnić się ze będzie mi się podobalo ;)

Opublikowano
  • Autor

no niestety roznica w zawieszeniu z przodu zawsze bedzie ale lepszy rydz niz nic ;)

a wracajac do grila to w sumie majac wczesniej zwykla wersje,z perspektywy czasu dalbym sama dokladke od cupry i nie bawilbym sie w wymiane na sline bo z dokladka wyglada tez bardzo atrakcyjnie. no chyba,ze masz parcie to jak najbardziej na plus :)

Opublikowano

no niestety roznica w zawieszeniu z przodu zawsze bedzie ale lepszy rydz niz nic ;)

a wracajac do grila to w sumie majac wczesniej zwykla wersje,z perspektywy czasu dalbym sama dokladke od cupry i nie bawilbym sie w wymiane na sline bo z dokladka wyglada tez bardzo atrakcyjnie. no chyba,ze masz parcie to jak najbardziej na plus :)

pewnie zacznę od dokładki, nie duży koszt a może zrobi robotę ;)

Opublikowano

Jak założysz oryginalne amorki s-line na przód to powinien trochę niżej samoch zejść .

Opublikowano

Jak założysz oryginalne amorki s-line na przód to powinien trochę niżej samoch zejść .

taki jest plan, ale narazie stare amory są dobre ;) a tak btw. daj na pw, bo chcialbym kilka fotek zobaczyc Twojego auta, bo myslalem nat rotorami do sibie na lato a wydaje mi sie ze u Ciebie takie sa ;p

Opublikowano

Ja mam oryginalne s-line

ale mam fotki z rotorami

8fcab8e94e434c01gen.jpg

7a7d841d9d6470degen.jpg

Opublikowano
  • Autor

19" na sline springs tak? ladniutka! z tym grilem wypas :) a nie myslales o lusterkach w chromie?

Wysłane z mojego GT-I9205 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kolego tak jak pisałem to nie moje auto ja mam felgi s-line 18 , chciałeś rotory to ci znalazłem na b7 . Podejrzewam ze jest tutaj gwint .mój wyglada tak

zawias amorki s-line a sprężyny eibach -30

16280dbde852b.jpg

Edytowane przez marcinch001