Ciepły Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Witajcie ! Kupiłem w potrzebie A4 B6 okazało się że wskaźniki poziomu paliwa i wskazan temperatury są "uszkodzone" Po przekręceniu stacyjki w pozycje start wskazówka wedruje do pozycji FULL gdy stacyjka jest w pozycji zero wskazówka opada na pozycje 1/2 i tak juz stoi a wiem ze paliwa jest duzo mniej (Komp pokazuje np.100 km) Druga problematyczna sprawa jest taka że wskazówka temperatury jest caly czas w pozycji jak na zdjęciu Vag nie pokazuje błędów z zegarami a podczas testu zegarów rekcja jest tylko prędkościomierza i obrotomierza. Może ktoś miał podobny problem Pozdrawia Tak wygląda to na filmie znalazlem na yt
Goofy Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Sprawdz kompem stan paliwa jak pokaze inny niz wskaznik to sam wskaźnik jest uszkodzony ja tak mialem wskaznik pokazywal rezerwe a komp 34l wymiana pomogla koszt 20 zeta i 20 min pracy Edytowane 23 Października 2015 przez lucjan0681e
Rekomendowane odpowiedzi