Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lakierowanie miejscowe otarć, zadrapań, rys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam auto z '99r które jest całe w ryginalnym lakierze. Z jednej strony to dobrze, natomiast posiada mnóstwo otarć, rys, tych delikatnych i tych do bazy a nawet podkładu które nigdy niczym nie były robione. Czy jest wśród Was lakiernik, z zawodu lub z pasji, który się zna na fachu i mi pomoże.

Jest możliwość usunięcia rys czy otarć punktowo? Dajmy na to na rogu zderzaka mam zarysowanie jakies 20/20cm. Oczywiście nie mówie o partaninie jakimś sprayem z castroramy, tylko o oddaniu tego w rece kto się zna na robocie i ma do tego dobry sprzęt. Drzwi kierowcy i pasażera mają obicia do gołej blachy, da rade również do zaszpachlować i ładnie prysnąc miejscowo, jakoś wycieniować aby nie było widać różnicy?

Kod lakiery to Y9B, bardzo żadki, więc o szukaniu częsci w kolor mogę zapomnieć.

Pozdrawiam.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Znam jednego człowieka tylko, że nie z Warszawy. Musiałbyś jechać do miejscowości Radzyń Podlaski - około 140-150km na wschód od W-wy (trasa Mińsk Maz.-Siedlce i potem odbijasz z drogi na Terespol - za Siedlcami są już znaki.) Jest tani i zna się dobrze na takiej robocie. Mi robił moją b5:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1629870430619068&set=a.1574379089501536.1073741831.100007883793871&type=3&theater

Robił mi też otarcia. Naprawdę chłopak jest ogarnięty.

Opublikowano

Dobry namiar mam blisko do niego a na pewno się przyda :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z doświadczenia Tobie powiem że takie zaprawki w wielu miejscach to będzie kicha i nikt za małe pieniądze się tego nie podejmie, bo przygotowywania jest tyle samo co element a kasy połowa. Lepiej całe elementy malować i na cień z sąsiednimi by zgubić ew. niedobarwienie lakieru, bo wstrzelić się na ostro to cud :D mówię tu o drzwiach do błotników bo zderzak śmiało możesz walić polówkę. Myślę że nie wyjdzie to dużo drożej a będzie Pan zadowolony ;)