KlaudiaK Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Siema zmienilem spalona zarowke na nowa i na drugi dzien tez byla spalona dodam ze bezpiecznik sie stopil.czy ktos wie o co kaman?zarowki za ciulate czy zwarcie jakies?pozdro Mati Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Jaką żarówkę masz teraz ? do jakich lamp ? jaką kupiłeś ?
KlaudiaK Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Teraz nie pamietam musialbym zobaczyc ale jakies tanie chyba.plus tego samego swiatla kierunkowskaz mi miga napierdziela jak glupi to chyba zwarcie co? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Mowa o przednich, czy tylnych lampach? Która żarówka?
KlaudiaK Opublikowano 23 Października 2015 Autor Opublikowano 23 Października 2015 Przednia od strony kierowcy h7 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Masz gdzieś zwarcie przepatrz instalacje i cala lampę Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Tak to jest jak się chińskie kupuje Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
KlaudiaK Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Tak zrobie.wydaje ni sie ze to od drl-ow idzie bo lewa tez sie spalila kiedys.dzieki Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Ok juz dziala wtyczka nie laczyla z lampa ale czemu byl bezpiecznik przytopiony?dodam ze blaszka byla ok yylko ten niebieski plastik sie sfajcyl.. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi