Kolinn Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Witam Po sprzedaniu mojego fantastycznego Leona FR 1M ARL... Czas na półkę wyżej, poniżej przedstawiam Wam mój nowy nabytek Audi A4 B7 Avant S-Line 2.0 TDI BRD Quattro 2006 rok Wyposażenie: Duża kolorowa nawigacja z mapami Polski Półskórzane fotele Bixenon Multifunkcyjna kierownica Podgrzewane fotele 6x Air Bag ESP/ABS Podgrzewane lusterka + Fotochromatyczne lusterko wsteczne Światła do jazdy dziennej DRL Tempomat Parktronik tył Zmieniarka na 6 CD Telefon Bosse Elektryczne lusterka Elektryczne szyby 4x Pakier chrom Komputer pokładowy MFA Pewnie jeszcze kilka bajerów o których zapomniałem... Plany: Wymienić Bixenonowe żarniki na nowe Przedni zderzak S-Line Korekta lakieru + doprowadzenie wnętrza do idealnego stanu ( na wiosnę ) Program 200/420 Przyciemnic na nowo wszystkie szyby Odnowienie felg Większa gleba Reszta rzeczy wyjdzie w praniu podczas użytkowania auta, Audi zostanie na długo ze Mną... Foto: W dniu zakupu: Na drugi dzień: - Mycie - Glinkowanie - Cleaner - Wosk - Odkurzanie + rewitalizacja wnętrza Teraz wygląda tak... Czekam za opłatami i ruszam dalej z tematem... - Rozrząd - Napęd pompy oleju - Serwis Audi ( sprawdzimy czy pompki są do wymiany na akcji ) - Wymiana wszystkich olejów + płyny Edytowane 25 Października 2015 przez Kolinn
instruktor83 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Zderzak s line bardzo dużo zmieni:-) wtedy będziesz miał ciągle banana na twarzy:-) ale już teraz twoja audi wygląda bardzo dobrze:-) następny rezacz nam się ujawnił:-) witaj:-) Edytowane 25 Października 2015 przez instruktor83
Kolinn Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Cały czas nie mogę się przyzwyczaić do masy tego auta i jego osiągów :grin:
Rekomendowane odpowiedzi