Tezeusz30 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Witam. Panowie co sadzicie o beżowej alcantarze.Warto brać samochód (używany) z taka tapicerka, czy przysporzy mi wiele problemów i będzie wyglądać z czasem mało estetycznie???
dobry1 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Miałem dwa auta z beżowym środkiem trzeciego już nie kupie .Wygląda super ale wiecznie niebieskie boki foteli od wsiadania tył foteli pokopany przez dzieci oj naprawdę wszystko widać Fotele miałem w pełnej skórze więc było łatwo to wyczyścić . Edytowane 27 Października 2015 przez dobry1
Tezeusz30 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Miałem dwa auta z beżowym środkiem trzeciego już nie kupie .Wygląda super ale wiecznie niebieskie boki foteli od wsiadania tył foteli pokopany przez dzieci oj naprawdę wszystko widać Fotele miałem w pełnej skórze więc było łatwo to wyczyścić .
r102 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Alcantara jest fajna jak jest nowa. Jak zafarbuje się albo poplami ciężko znaleźć używkę a koszt samego materiału nowego to ponad 300zł netto za metr bieżący
Rekomendowane odpowiedzi