loco87 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam Interesują mnie kolory plastików (boczki drzwi) w rocznikach od 95-97(pierwszy lift). W 95 bylo tylko czarne wykonczenie. A czy po peirwszym lifcie tez bylo czarne ? Dopiero chyba od drogiego liftu weszly plastiki koloru grafitowego ?
marioti Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 jeżeli mówisz o listwach ozdobnych to kolorków było kilka. Ja mam u siebie a'la karbon. Wcześniej były drewnopodobne. Widziałem też szare aluminium z taką drobną trójkątną fakturką. Z tych alumów koledzy na forum robili alu polerowane (całkiem niezły efekt) Co do innych plastików np. boczka drzwi to widziałem czarne, grafitowe oraz granat. Być może sa jeszcze inne ale piszę tylko o tych co widziałem.
loco87 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 ale w tych rocznikach ...? niebieskie chyba byly - razem z niebieskimi rączkami. Czarne to byl standart. Ale grafit byl chyba standardem ale od 98-II lift. Pytam bo kupilem i mam nadzieje ze dobralem kolorystyke dobrze....
marioti Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 no to chyba mam jakiś niestandart bo u mnie wszystko jest szare :-D
domelq Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Na dole kliknij Twój rocznik i będziesz miał listę kolorów lakieru i wnętrza http://www.audiklub.org/dane/a4/b5.html
loco87 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 szare to wlasnie jest czarne hehehe niespotkalem jeszcze a4 do 98 ktora miala byinne plastiki (chyba ze niebieskie)[br]Dopisany: 12 Listopad 2008, 17:19_________________________________________________o prosze.... tutaj kolega podsyla bardzo konkretną informację... do 98: antracyt => kolor szary ale ciemniejszy od szarego.... nieb.aqa (to wiadomo) szary(tytanowy) => kolor szary.... od 98` jest już problem z doborem.... atlantis/nieb. royal N5F BD / STD ecrue/nieb. royal N5F BG / STD lago N4G BP / STD muszelkowy N5G EQ / STD muszelkowy N4H onyks (czerń) N5J BR / STD błękit royal N4H BZ / STD szary(lupkowy) N5G BN / STD szary(lupkowy) N4H brąz terra Mam tylko nadzieje ze dobrze wybralem.. (wiadomo jak sie nie widzi a kupuje na odleglosc.....kocham allegro ) Potrzebowałbym jeszcze 2 listwy do tylu o takim kolorze drewna: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8502d46f3083dfd2.html
marioti Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 chyba mam je jeszcze gdzieś w piwnicy. Jakiś czas temu wymieniałem u siebie na a'la karbon. Więc możemy się jakoś dogadać
loco87 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 Ej kolego jak masz te same to dawaj je Dogadamy się :evil: Mówię całkiem serio bo ich szukam (2 szt. do tylu- lewe prawe.)[br]Dopisany: 14 Listopad 2008, 20:16_________________________________________________kolego Maroti masz te listwy ?
marioti Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 listwy są. ale ich stan jest taki sobie. postaram się wysłać kilka fotek, ale proszę o cierpliwość bo z czasem to u mnie kiepsko.
loco87 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 Jak nie sa bardzo zniszczone (tzw bardzo porysowane i polamane to je biore) Zrób proszę Cie zdjęcia i je tutaj wrzuć. pozdrawiam
marioti Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 uff. sory za to czekanie. W razie pytań [email protected]
loco87 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Cześć Zakupiłem komplet listw w carbonie. Te które pokazujesz i tak sa inne... Ja na te chwile posiadam drewno drewno ktore jest matowe i jest z drewna.
marioti Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Spoko. Mnie też podoba się karbon, a tak to wygląda u mnie:
loco87 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 wow to jest ori ? Nie wiem jak by to wyglądało w całości ale ciekawy wzór Ja będę mieć ori czekam na kuriera może nadjedzie jutro pojutrze Kupiłem je dokladnie na tej aukcji http://www.allegro.pl/item495733595_listwy_ozdobne_wnetrza_audi_a4.html Nie wiem kto zamienił karbon na drewno....ale cena is good
marioti Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Te co są u mnie wyglądają na ori. Z tyłu znaczek audi i nr części więc chyba ori :-D Możesz zapodać jakies foto tych co zamówiłeś bo na tej aukcji nie ma żadnych foto oprócz miniaturki :-) ale chyba wiem co to za listwy i to chyba nie karbon ale i tak ładnie będą wyglądały w środku. Tylko teraz powiedz mi co zrobisz z drewnem na konsoli centralnej (wokół radia i klimy)
loco87 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 wokół radia i klimy daje czarną ramke. Tak fakt może carbon to nie jest ale widzialem je w a4 i dobrze nawet wyglądają Troszke odmłodzą auto
domelq Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Widziałem carbon w różnych autach i jak jest włożone w serii to wszystko było git. Ale widziałem też jako dokładkę i nie bardzo to pasowało ze środkiem, chodzi mi o kolor tapicerki...
loco87 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 luzik Będzie dobrze dzieciak Środek to ja za chwile będę mieć jak z polifta Powinno ladnie sie wkomponowac Miałem ogień na tylnej kanapie także musialem ostatnio sporo rezac Boczki itp... Nie ma tragedi. Kolor ten sam odcien inny. Zeby dostac kolor który ja potrzebuje w boczkach do tylu w prądzie to jest nie realne.... musialem isc na jakis kompromis. Siedzenia juz na samym początku poleciały musiałem mieć jakieś najprostsze kubełki Doszło audio i takie tam:) Jeszcze jest coenico do dopieszczenia ale juz jest nieżle Auto w środku zaczyna wyglądać optymistycznie.
marioti Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 zapodaj jakieś foto po skończonych pracach. Chętnie pooglądam efekty
Rekomendowane odpowiedzi