Sedrak Dan Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Witajcie. Domyślam się, że temat wałkowany, ale potrzebuje dobrego warsztatu do mojego auta i oczywiście w miarę rozsądnych cenach. Polećcie jakiś to będę w nim robił auto aż do końca jego dni i ważne by był blisko Gdyni, bo moje auto=moja praca i non stop go potrzebuje.
Koralgol Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Jeżeli Gdynia to całkiem spoko jest VASS Serwis na fikakowie, no i terminy zazwyczaj nie są jakieś bardzo odległe Masz jakiś godny polecenia zakład od LPG, bo przymierzam się do 4.2 i do niego nową instalke?
Bieniek Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Az Serwis w Pruszczu Gdański, Allmotors Uczniowska Gdańsk lub Tune-up.
Sedrak Dan Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Jeżeli Gdynia to całkiem spoko jest VASS Serwis na fikakowie, no i terminy zazwyczaj nie są jakieś bardzo odległe Masz jakiś godny polecenia zakład od LPG, bo przymierzam się do 4.2 i do niego nową instalke? Z polecenia mam gazownika . Ogarniał Audi 3.0 i nie było problemu. Nie wiem jak 4.2. Mogę dać Ci numer. Udeżaj na priv
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Wal smiało do Vass Serwis, normalne ceny, normalne terminy a przede wszystkim są uczciwi. Tym bardziej że są najbliżej Ciebie....
Sedrak Dan Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Wal smiało do Vass Serwis, normalne ceny, normalne terminy a przede wszystkim są uczciwi. Tym bardziej że są najbliżej Ciebie.... Tak też chyba zrobię. Na razie muszę się zająć lampami to może na montaż do nich podjądę i zobaczę co w trawie piszczy . Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi