Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lamka z tyłu oraz żarówki podświetlające rejestracje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na dzisiaj dwa nurtujące mnie pytania .
1. Mam spaloną żarówkę podświetlającą rejestracje. Zwykłą normalną żarówkę świecącą naturalnyą żółtyą barwą . Pytanie czy mogę użyć żarówki podswietlającą na biało czy tez taki jasny niebieski ?czy jakąś inną ? Dostanę w ogóle takie ? Jeżeli tak to czy nie bedzie problemu ? Policja się nie doczepi ?

2. Wewnątrz auta tylna lampka z lewej strony jest zepsuta. Suwak od włączania / wyłączania jest złamany ? Gdzie zakupię taką lampeczke ? szrocik ? może gdzieś jakąś nową czy coś?
Autko mam od niedawna , jestem młody głupi :D i zielony w tych sprawach i proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Do podświetlenia rejestracji załóż albo ori żarówkę C5W lub odpowiednik led ( biały ciepły lub zimny). Żadne niebieskie.

Opublikowano

Miałem ori żarówki w podświetleniu tablicy, wywaliłem je i kupiłem te http://allegro.pl/podswietlenie-led-audi-a4-b6-b7-a6-c6-a3-a8-q7-i4973964167.html

Polecam!!

Edytowane przez damcio335a

Opublikowano
  • Autor

Do podświetlenia rejestracji załóż albo ori żarówkę C5W lub odpowiednik led ( biały ciepły lub zimny). Żadne niebieskie.

właśnie o to mi chodziło, że właśnie te odpowiedniki ktore moge zalozyc. mowilem ze sie nie znam . dziekuje bardzo ! :)

Opublikowano

Do b5 możesz założyć obojętnie jakie byle by świeciły ( pamiętaj o polaryzacji) . Nie musisz mieć rezystorów.

Opublikowano

Co do tego "suwaka" to najlepiej szrocik, samego suwaka inaczej nie dostaniesz, Jeśli to jest polift, to mam do sprzedania całą tylnią lampkę, ze sprawnymi żarówkami i przełącznikami :)