Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

gdzie mozna ogladac "skazanego..." w necie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka stronka gdzie mozna ogladac odcinki "skazanego na smierc"? pzodrawiam :hi:

Opublikowano

poszukaj w torrentach, znajomy sciaga wszystko po kolei i jest ogolem jeden odcinek w plecy co w stanach leci

Opublikowano

http://www.prisonbreak.xon.pl

http://prison.org.pl

Kilkanaście minut po premierze odcinka możesz już ściągnąć. Napisy do nowego odcinka najwcześniej są na http://www.hatak.pl (Zazwyczaj po 14:00)

Opublikowano

ja mam wszystkie już :) od S01E01 do S04E09, i śmiało powiem że jest to na razie jedyny serial godny uwagi, potrafiłem obejrzeć 8 odcinków przez całą noc :)

Opublikowano

ja polecam www.exsite.pl i tam sa odcinki skazanego na smierc i nie tylko ogolnie prawie wszystko :)

Opublikowano

Dobry serial :good: Ogólnie trochę przekombinowany jest ten 4 sezon, najlepszy był 1wszy. :wink4: Ale ten też daje jakoś radę, bo jeszcze oglądam :decayed: Najlepiej zarejestrować się na jakiś forum, tam wrzucają linki do zasysania :good: Ostatnio trafiałem na linki gdzie rmvb zasysałem w 3-4 minuty :kox:

Opublikowano

widze fani prisona sie jednocza,ja tez cisne czwarty sezon,na biezaco sciagam z torentow ze stronki mininova.org....a co do seriali to razem z prisonem cisne trzeci oficer-pl, oraz dexter-usa mysle jak prison wam sie podoba to sciagnijcie sobie dextera dla mnie rownie fajny....

Opublikowano

Mam nadzieje, ze juz niedlugo sie skonczy. Bo jest coraz gorszy i bardziej nudny.. A jak juz cos sie zaczelo ogladac, to pasuje skonczyc.. :rolleyes:[br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 15:22_________________________________________________I przewidywalny.. :rolleyes:

Opublikowano

ja mam wszystkie już :) od S01E01 do S04E09, i śmiało powiem że jest to na razie jedyny serial godny uwagi, potrafiłem obejrzeć 8 odcinków przez całą noc :)

mozes zmi nagrać na DVD :P cały 3 i to z czwartego co masz :P zapłace za przesyłke i za płyty :P

Opublikowano

mozes zmi nagrać na DVD :P cały 3 i to z czwartego co masz :P zapłace za przesyłke i za płyty :P

jak znajdę czas to skopiuję

Opublikowano

spoko będe wdzięczny usiąde 4 dni lookne wszytsk oi bedzi espokój :P