predki74 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Witam koledzy mam pytanko ma ktoś rozpiske wejsci w tunerze radiowym bo on pełni role wzmacniacza 3g Chodzi mi ,że przechodze na wyższy model navi mam zwykły wzmacniacz i chcialbym podłaczyc głośniki do wzmacniacza tego tunera 3g aby tez gralo jak tamto ,chce przejscówke zrobic z tego długiego zlącza na te kwadratowe ,rozpiske już mam od tego starego wzmacniacza a poszukuję do 3g .ktoś pomoże ? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez wrclaguna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 A szukałes cos wogołe ?http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336179-mmi-3g-tuner-radia-rozpiska-wtyczki-glosnikow/#entry4658544http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336881-kostka-tuner-radia-mmi-3g-wejscie-t12w/#entry4644695 A - Złącze 8-stykowe (T8ag)1 - Tylny prawy głośnik (+)2 - Przedni prawy głośnik (+)3 - Przedni lewy głośnik (+)4 - Tylny lewy głośnik (+)5 - Tylny prawy głośnik (-)6 - Przedni prawy głośnik (-)7 - Przedni lewy głośnik (-)8 - Tylny lewy głośnik (-)D - Złącze 10-stykowe (T10ag)9 - Subwoofer w tylnej półce -R157-10 - Środkowy głośnik średnio-wysokotonowy -R158-11 - Przewód diagnozy przerwy w magistrali danych13 - Subwoofer w tylnej półce -R157-14 - Środkowy głośnik średnio-wysokotonowy -R158-41 - Zacisk 3142 - Zacisk 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predki74 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Szukalem to samo znalazlem ale pytanko tuner 3g jest ze wzmacniaczem 6 kanalowym ? chodzi ze ja w starym mialem 6 kanalowy z przodu mam glosniki nisko srednio i wysoko tonowe nisko i sredni tonowe sa spiete razem .chodzi mi aby ktos mi pomogl jak to ogarnac w 3g aby to gralo fajnie aby bylo podbicie basow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Tunery sa w kilku opcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predki74 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No tak ale jak to podpiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Kolego wrzuc jakiś numer twoich gratów ja wrózem nie jestem co tam masz w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predki74 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Oki jutro dam znac ale da sie to ogarnoc Witam taki mam tuner ze wzmacniaczem 4g0035056d chodzi mi oto jak podlączyc glosniki co mam w drzwiach audi a6 c6 subwofery te z tuba jak to podlaczyć aby fajnie gralo Wzmacniacz ASK, skonfigurowany jest tak, ze dostepne wyjscia mamy: - 2 * przedni subwoofer - 2 * przednie srednio-wysokotonowe - 2 * tylne wysoko-srednio - niskotonowe; i jak to ugryź to w 3g Edytowane 23 Listopada 2015 przez predki74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi