Opublikowano 20 Listopada 201510 l Blokada Mechanizmu Różnicowego (EDS)Panowie ktoś mi odradza kupno a4 b8 po lifcie z tym systemem twierdząc, ze to tykająca bomba, dodatkowo bardzo kosztowna w naprawie.To prawda ???
Opublikowano 23 Listopada 201510 l Dlaczego niby miałaby kosztowna i w ogóle, awaryjna? To jest elektroniczna blokada, nie ma tam żadnych mechanicznych blokad, to coś podobnego do ABSu (tylko inaczej działa)... co tam się ma psuć...
Opublikowano 23 Listopada 201510 l Blokada Mechanizmu Różnicowego (EDS) Panowie ktoś mi odradza kupno a4 b8 po lifcie z tym systemem twierdząc, ze to tykająca bomba, dodatkowo bardzo kosztowna w naprawie. To prawda ??? tyle powiem to jest układ który nigdy sie nie psuje
Opublikowano 23 Listopada 201510 l Autor no wiecie co... a ja tyle fur przez to odrzuciłem, poinformował mnie o tym lakiernik pracujący w Niemczech w zakładzie który robi autka po stłuczkach dla ubezpieczalni, m.inn mi coś tam szuka i dogrywa tematy...gdy coś wynalazłem odradzal mi te właśnie z tym systemem w opcjach, ale coś mi nie pasowało poniewaz nigdy o tym nie słyszałem. przecież czytam...czytam Was Panowie i nic takiego tutaj nie słyszałem, a już na pewno nie o nagminnych przypadkach..nie miałem czasu tego potwierdzić u Was...dzięki "Lakiernik" fajny chłopak i uczynny ale czasem....
Opublikowano 23 Listopada 201510 l .gdy coś wynalazłem odradzal mi te właśnie z tym systemem w opcjach czyli żadnej audi byś nie kupił... przynajmniej z quattro Edytowane 23 Listopada 201510 l przez Marcin6
Opublikowano 24 Listopada 201510 l Autor Bankowo Pytanie czy na pewno o EDS chodziło Może o CVT mówiliście Bankowo o EDS -ie