Faraday Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam, jak wydobyć z kluczyka płytkę układu scalonego ? Chodzi mi dokładnie o część nr 6 https://www.flickr.com/photos/40097295@N04/8966815733/
syra86 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja rozgrzewałem to lutowanicą i wysiagalem szczypcami. Te metalowe kołki które to trzymają są wciśnięte w plastikowe i kołki w obudowie i bez demolki tego łatwo ich nie wyciągniesz.
Faraday Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 Tak też zrobiłem Po rozgrzaniu tych metalowych trzpieni praktycznie same wyszły, kluczyk już dawno przełożony
syra86 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Przekładałeś na orginał czy zamiennik z Ali ?
Faraday Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 Obudowę, grot i pastylkę immo kupiłem z tego sklepu Nie wiem czy oni to z chin ciągną ale dobrej jakości obudowa z logiem, na Ali ciężko dorwać obudowę z logiem, a samo logo na allegro to drożyzna
syra86 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja kupiłem na Ali z logiem. Chyba 10 PLN wyszła. Na zdjęciach nie umieszczają loga ale często w tytule aukcji jest wspomniane. New 3 Button Remote Key Fob Case Shell & Blade HAA with LOGO for Audi A2 A3 A4 A6 A8 TT CR2032 Free shipping http://s.aliexpress.com/7B7Fzyaq (from AliExpress Android)
Faraday Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 Tak, wiem, dopytywałem się sprzedających o logo ale wszyscy pisali że sprzedają bez loga (może w obawie o kontrole z ali) a nie chciałem kupować w ciemno, teraz to już musztarda po obiedzie, tak jak mówiłem kupiłem u harkana komplet scyzoryk plus kluczyk plastikowy z pastylkami , zakodowałem VAGiem i działają elegancko
Rekomendowane odpowiedzi