Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Urządzenie do przełączania map

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mogę prosić kogoś o pomoc w wykonaniu czegoś takiego

w moim audi a4 b5 AFN poliftowy ale komputer jeszcze stary na lutowane kości. Chodzi mi o to aby wystroić audika jedna mapa na koksie bo mam wsadzone mocniejsze graty trochę a druga taka typowo maks eko do jazdy na co dzień.

Wystarczyłby tylko guzik co by przełączał mapy z góry dzieki za pomoc oczywiście się rozliczę z tą osobą:D

Opublikowano

ja mam drugi komputer.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

I jak to śmiga normlanie podaczas jazdy możesz płynnie przełączać jak to masz rozwiązane?

I jak to śmiga normlanie podaczas jazdy możesz płynnie przełączać jak to masz rozwiązane?

Widać że ktoś już takie coś rozkminił tylko że nie ma kontaktu z tym Arkiem z tematu:

http://www.racingforum.pl/lofiversion/index.php?t6653.html

Przypuszczam że musiał by być ktoś kto ma pojęcie o assemblerze żeby przełączać mapy tempomatem.

Opublikowano

Fajna opcja. Szczególnie jak pożyczasz samochód lub oddajesz do mechanika. Wtedy dajesz z softem na 55 KM i 150 Nm i nikt Ci nie będzie pałował. Większa moc to większa pokusa dla pracowników warsztatu :)

Najgorzej jak mechanik stwierdzi, że samochód nie idzie i zacznie szukać przyczyny :facepalm:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Fajna opcja. Szczególnie jak pożyczasz samochód lub oddajesz do mechanika. Wtedy dajesz z softem na 55 KM i 150 Nm i nikt Ci nie będzie pałował. Większa moc to większa pokusa dla pracowników warsztatu :)

Najgorzej jak mechanik stwierdzi, że samochód nie idzie i zacznie szukać przyczyny :facepalm:

Jest dużo fajnych zastosowań ale nie każdy to rozumie ciekawe czy znajdzie się ktoś kto będzie w stanie ogarnąć temat.

Jest dużo fajnych zastosowań ale nie każdy to rozumie ciekawe czy znajdzie się ktoś kto będzie w stanie ogarnąć temat.

Fajnie by było te mapy tempomatem przełączać ale to już wymaga znajomości assemblera bo trza w sterowniku kopać