Furio 0 #1 Napisano 8 Maj 2006 Witam ponownie. mam teraz szybkie pytanie. Gdzi emoge dostać zaślepki do radia. Wymieniam właśnie szeroki na węższe i musz e jako s załatać te dziury po bokach. pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wihajster 14 #2 Napisano 8 Maj 2006 hej. na allegro jest tego od groma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas-audi 0 #3 Napisano 8 Maj 2006 No dokladnie na allegro poszukaj dobrze a znajdziesz, wpisz ramki a4, albo cos podobnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas 0 #4 Napisano 8 Maj 2006 zeby nie bylo ze wujek zły http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=101923956 :razz: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viking 1 #5 Napisano 8 Maj 2006 Ja kupiłem na allegro za 18zł. Są też tańsze ale proponuje kupić te lepsze (droższe) są jakościowo bardzo dobre i kolor idealnie zgrywa się z czrnym panelem, no chyba że ktoś ma okleinę.......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Keżor #6 Napisano 8 Maj 2006 ja Ci za dyche puszcze jak chcesz, bo kupiłem w ten sam dzień co mój tata zaslepki i mam dwa komplety. ja dalem za nie 20 zl i leza i leza wiec jak chcesz to pisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furio 0 #7 Napisano 9 Maj 2006 z chęcią je od ciebie kupię. W czwrtek powinienem mieć radio i sprawdze czy napewno ich potrzebuję. Odezwę sie. pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viking 1 #8 Napisano 9 Maj 2006 jak będzie to standardowe radyjko to napewno będziesz ich potrzebował no chyba że będzie to radyjko oryginał audi..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Keżor #9 Napisano 10 Maj 2006 no dokladnie. bedziesz ich potrzebować do jakiegokolwiek radia poza audicowskim. to odezwij sie na gadu lub pw lub meila to sie ugadamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furio 0 #10 Napisano 13 Maj 2006 okey, mam już radyjko i rzeczywiście będę potrzebował ramki lub zaślepek. Jeśli oferta jest nadal aktualna to proszę o jakiś sygnał. pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach