Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Chip w Revo Technik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie....mam pytanie...a mianowicie przymiezam sie do malego wirusa w moim samochodziku....i tak sie sklada ze ostatnio dostale oferte od firmy Revo Technik, ktora to moze mi wrzucic programik z ktorego uzyskam 261 k i 312Nm - cena to ok.2500zl.....czy ktos z forumowiczy spotkal sie juz z ta firma luz z jej produktami ????? czy lepiej przyjechac do PL i poszukac......????z gory dziekuje za informacje.....pozdrawiam....????a tak poza tym co proponowalibyscie na zmiane dolotu - poniewaz zastanawialem sie nad bmc cda - tylko raczej dostepny jest do silnika 1.8T....???

Opublikowano

jesli chodzi o firme ''revotechnik'',to znam ja z wlasnie chiptuningu i oprogramowania do tego,sam mam jeden program od ''revo'' i jestem zadowolony

..chip? slyszalem na forum ''revo'' dobre opinie na ten temat,ale druga sprawa to to,ze zlych nie ma na forum,a czy w ogole sa?nie wiem...

porownaj ceny i to,co moga zaoferowac inne firmy-decyzja ostatecznie nalezy do ciebie :wink4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 21:56_________________________________________________http://www.revotechnik.com/products/performanceSoftware.aspx

tu masz linka ,jak mozesz dogadac sie z firma na ''probnego''chipa :wink4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 22:02_________________________________________________ale najblizej na taki zabieg masz w Czechach ,Holandii itp- http://www.revotechnik.com/locateDealer/europe.aspx :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzieki za odpowiedz....Revo mam zaledwie 100 mil ode mnie (Glasgow)...moga mi zalozyc probnego na 5 godzin, + od razu zaloza mi DV Forge lub Blitza...takze zobaczymy....:):)jest jeszcze jedna firma Angel Tuning - nizsza cena ale co za tym idzie mniejszy przyrost mocy o 20 k takze raczej pozostane przy revo....a jak sprawe widzicie ze zmiana dolotu...??

Opublikowano

im wieksza moc-tym wieksze ryzyko zassania gumy,szczegolnie,kiedy filtr powietrza sie mocno przykurzy-przy wiekszym zapotrzebowaniu w powietrze ,lepiej zastosowac sztywny dolot-wiecej informacji w dziale ''Turbo,chiptuning i tuning mech'',tam zanajdziesz wiecej odpowiedzi na nurtujace cie pytania :wink4:

a tak z ciekawosci-gdzie mieszkasz,bo ja pomiedzy Berwick,a Newcastle-do szkockiej granicy mam75 km,czasem bywam w Edynburgu i Glasgow

Opublikowano
  • Autor

ok.....dzieki....nad dolotem sie zastanowie....mam juz kilka opcji.... :)mieszkam niedaleko Dumfries (godzinka od Carlisle)...pozdrawiam

Opublikowano

ok.....dzieki....nad dolotem sie zastanowie....mam juz kilka opcji.... :)mieszkam niedaleko Dumfries (godzinka od Carlisle)...pozdrawiam

Jeżeli chodzi o dolot to przyrosty uzyskasz zmieniając rurę doprowadzająca powietrze do turbiny z angielska: TIP (turbo inlet pipe) sugerowałbym wyspawać z kwasówki albo kupić silikonową, dedykowaną Samco.

Zostaw seryjną puszkę powietrza. Przy twojej seryjnej turbinie żaden stożek ci nic nie da poza dźwiękiem.

Opublikowano
  • Autor

dzieki wielkie....wlasnie nad TIP-em sie zastanawialem (jest jeden do sciagniecia z USA firmy DSG)....puche raczej bede zostawial....znienie DV na Forge lub Blitza....raczej zrezygnuje z Revo i pojde w strone APR - lepsze osiagi...jeszcze raz dzieki...pozdrawiam...[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 14:24_________________________________________________Przepraszam....GSG....nie DSG... :>

Opublikowano

dzieki wielkie....wlasnie nad TIP-em sie zastanawialem (jest jeden do sciagniecia z USA firmy DSG)....puche raczej bede zostawial....znienie DV na Forge lub Blitza....raczej zrezygnuje z Revo i pojde w strone APR - lepsze osiagi...jeszcze raz dzieki...pozdrawiam...

pochwal się jak wyszło :good:

Opublikowano
  • Autor

jak tylko wszystko skoncze.... :):):)[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 17:54_________________________________________________A tak to mniej wiecej wyglada i brzmi na TIP-ie GSG....

:cool1:

Opublikowano

a ile oferuja mocy?

Opublikowano
  • Autor

Revo - 261 koni i 320 niutonkow natomiast APR - 255 koni i 410 niutonkow !!!!!!! :shocked:

Roznica w cenie to okolo 80 - 90 funtow...

Opublikowano

no ciekawe,ciekawe -ale po chipie zrobisz logi? chcialbym zobaczyc jak to wyglada :mysli:

Opublikowano
  • Autor

prawde powiedziawszy z chipem poczekam - ale jak zrobie logi wrzuce....na poczatek chce dojsc do ladu z TIP - em (lub dolotem)....zmiana DV....i zaczynam sie zastanawiac nad FMIC.....zobaczymy - jak na razie planowanko...:):) chip na pewno na koncu... :):)

aha.....tutaj link odnosnie tego TIP - a

www.ghostsquadgarage.com/product_info.php?products_id=96

Opublikowano

Dzwięk bardzo przyjemny :good:

Ja też poprosze o logi po chipowaniu.