Fenix203 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Od jakiegos czasu po uruchomieniu spod maski pojawia mi sie odglos pisku co dziwne po przejechaniu paru kilometrow pisk znika i po ponownym odpaleniu tez juz nie wystepuje (cos sie pewnie rozgrzewa)pojawia sie znowu na drugi dzien z rana. Sprawdzilem pisk ten dobiega z okolic paska klimatyzacji ktory wymienilem ale niestety nie pomogło. Proszę o pomoc ewentualnie o jakąś wskazówkę ! Pozdrawiam
LordVader Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Sprawdź naciąg paska, może za lużny, może tez to być pasek wielorowkowy znajduje się w podobnych okolicach(może czas na wymianę). U mnie pomogło naciągnięcie paska.
Fenix203 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzieki za porade ale naciag byl sprawdzany przy wymianie paska klimy, sprawdze ten drugi jeszcze
domelq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Miałem podobny pisk, dochodził za paska na naciągaczu
darupl Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Czesc Posiadalem podobny problem (pisk wystepowal przy porannym uruchomieniu w miesiacach jesiennych i zimowych ), okazyjna wymiana paskow i napinacza nic nie wniosły .......Problem tkwil w układazie przekazania mocy a dokladnie w sprzegle , nie wnikalem w szczegoly ale chyba lozysko i docisk ....... Pozdrowka
Rekomendowane odpowiedzi