Audicowy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam samochód a4 b7 chciałem zrobić przednie lampy USA tzw ze świecącymi kierunkami, MCE zakodowałem na usa wszystko pięknie ładnie ale z tyłu wraz z żółtymi kierunkami migają światła stop , da się to jakoś wyłączyć żeby tylko przód był USA?
Grzehu Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jakie masz obecnie kodowanie w [09] MCE ?
Audicowy Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Jakie masz obecnie kodowanie w [09] MCE ? To przeznaczone na USA/Kanade z bixenonem . 10023 Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Audicowy
tomekhxc Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 nic nie zrobisz tak jest prawidłowo po zakodowaniu a w usa tak właśnie działają kierunki
Grzehu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) nic nie zrobisz tak jest prawidłowo po zakodowaniu a w usa tak właśnie działają kierunki nie wiem czy to prawda kiedyś miałem zakodowane USA tylko przód na drl miałem wszystko standardowo a jak przełączyłem na bixenon ( lub sam przełączył AUTO) to włączał się ksenon oraz kierunki TYLKO przód tył zarówno na DRL jak i Xenonie działało normalnie nie USA jutro dam znać z tym kodowaniem jak miałem Audicowy podaj jeszcze jaki masz numer modułu komfortu Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Grzehu
Audicowy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 8E0 907 279 N numer moduły MCE przód działa spoko lecz tylko tył przeraża bo jeżeli dam kierunek w lewo miga zółty kierunek europejski i jednocześnie lewa lampa do świateł pozycyjnych i stopu .
Grzehu Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) spróbuj 00023 > wiem zmienisz kodowanie na sedana ale spróbuj u mnie wyczaiłem to kiedyś tak 0XX23 USA na xenonie tylkko przód, DRL nie ma obrysów1XX43 USA na xenon i DRL przód i tył1XX23 USA xenon przód i tył, DRL nie ma obrysów ja mam moduł z końcówką L Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Grzehu
Audicowy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jesteś wielki. Jest tak jak powinno być. Dzięki/!
tomekhxc Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 spróbuj 00023 > wiem zmienisz kodowanie na sedana ale spróbuj u mnie wyczaiłem to kiedyś tak 0XX23 USA na xenonie tylkko przód, DRL nie ma obrysów 1XX43 USA na xenon i DRL przód i tył 1XX23 USA xenon przód i tył, DRL nie ma obrysów ja mam moduł z końcówką L fakt zwracam honor , tego nie próbowałem , takie kodowanie dziala tylko na przód usa
Rekomendowane odpowiedzi