Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie ksenony do mojego AUDI A4 b6 z 2001 r?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie i Panowie mam problem. Czy mógłby mi ktoś podać jaki numer powinien zawierać ksenon do audi avant z 2001 roku?
Wyciągnąłem lampy bo strasznie słabo świecą i zauważyłem, że się różnią (nie wiem jak do tej pory to przeoczyłem).
Jedna ma wkład szary druga czarny. Mam wrażenie, ze ktoś przed moim zakupem auta po prostu władował zwykły reflektor tylko pytanie który to oryginalny?
Na szarej mam 8E0 941 004 S i 8E0 990 008 S. Na czarnej nie mam naklejki. Może tragiczne światło nie jest spowodowane wypaleniem odbłyśnika, a tym, że do zwykłych reflektorów wsadzone są ksenony??
pozdro

Opublikowano

Jak masz spryski lamp i czujniki położenia zawieszenia to powinny być ksenony.

Sprawdź we wlepce wyposażenie auta.

Opublikowano (edytowane)

Jak masz spryski lamp i czujniki położenia zawieszenia to powinny być ksenony.

Sprawdź we wlepce wyposażenie auta.

Mam oryginalnie spryski i czujniki. Pytanie brzmi czy mam odpowiednie lampy do tego? Czy na pewno są do xenonów? Chciałem dzisiaj zamówić używki, dzwonię, wyglądają jak moje, a gość mi mówi, ze to lampy h7 na zwykłe żarówki, a nie ksenonowe.

Po prostu nie wiem czy posiadam ksenonowe lampy. Ogólnie strasznie kiepsko świecą mi światła i teraz nie wiem czy lampy są odpowiednie tylko odbłysniki padnięte, a może mam lampy pod zwykłe żarówki a powinienem mieć przecież ksenonowe.

Edytowane przez konixman
Opublikowano

W dolnej części lampy powinny być przetwornice.( od spodu lampy)

Jak ich nie ma i brak rezanej zaślepki to masz lampy pod H7