Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyciemnianie szyb-czarny,sedan,s-line.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:
Planuję przyciemnić szyby w swoim czarnym (s-line) sedanie. ;) W swojej okolicy mam dwie firmy,które mają b.dobre opinie,pierwsza to AB-szyby w Gorlicach http://www.abszyby.pl oraz firma Criss-przyciemnianie w Nowym Sączu http://przyciemnianie-criss.pl Cena w obu firmach to 400zł za tylne boczne,oraz tylną. Jedynie nad czym się zastanawiam :eusathink: to jak mocno przyciemnić szyby i czy przyciemnić w mniejszym stopniu przednie boczne szyby? Jakieś wskazówki? Porady? Może macie jakieś zdjęcia swoich aut po przyciemnieniu?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

A nie brałeś pod uwagę takiego załatwienia sprawy?

Opublikowano

U siebie mam na srebrnym b5 sedan przepuszczalność 20% tył i boczne i jak dla mnie to idealne rozwiązanie.Weź pod uwagę,ze masz czarną furę.Myślę,że 20% to max.

Z przodem to już będziesz mieć ciemnicę ale są gusta i guściki. No i wiadomo,że predzej czy później jakiś niebieski się o nie "doczepi" :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Gdybym zdecydował się na przyciemnienie samego tyłu,to folia nie może być bardzo ciemna, ponieważ nie podoba mi się duży przeskok między jasnym przodem,a bardzo ciemnym tyłem. :P Jeśli jednak postanowię przyciemnić również przód,to tył może być ciemny,bo nie będzie się tak gryzł z lekko przyciemnionym przodem.

KULARESKO masz rację,20% to max ;)

Opublikowano

jak ja przyciemniałem to człowiek oferował 3 stopnie przyciemnienia przy czym 3 to już totalna "smoła".

ja wybrałem wersję nr 2 ok 30% przepustowości na czarnym avancie i jestem bardzo zadowolony gdyż przyciemnienie spełnia swoją rolę czyli po pierwsze primo nie razi dzieciaka po oczach i zmniejsza nagrzewanie się wnętrza na słońcu a dwa dobrze to wszystko wygląda :) nr 1 czyli lekkie przyciemnienie na tylnych szybak poprawia estetykę ale nie spełnia roli.

Co do szyb od str kierowcy to lepiej się poradź w samym zakładzie żeby nie było lipy podczas kontroli

Opublikowano

Przednich szyb bocznych i czołowej nie przyciemnia się dlatego, że one ( jak wszystkie) są już fabrycznie przyciemnione do dopuszczalnej wartości.

Opublikowano
  • Autor

Viwaldi tak tak wiem,że nie powinno się przyciemniać przednich i dlatego postanowiłem,że przyciemnię sam tył ;) może nie będzie mega wyglądu,ale za to niebiescy nie będą się mieć do czego przyczepić :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

Trafisz na policję ze sprzętem to będziesz rwał przy nich z przodu folię :grin:

Opublikowano
  • Autor

No przyznaje zaj***ście to wygląda :) długo już jeździsz na takich przyciemnionych? nie miałeś problemu z niebieskimi?

O ile pozwolą by przy Nich rwać :grin: gorzej będzie jak dowodzik poleci :facepalm:

Opublikowano

To zależy na jakich się traci. Kolega mój też ma tak przód przyciemniony i jeździ już prawie rok i na razie nie miał problemów póki co :)

Fakt też, że dużo nie jeździ więc nie ma okazji często być kontrolowany przez policję.

Opublikowano
  • Autor

To zależy na jakich się traci. Kolega mój też ma tak przód przyciemniony i jeździ już prawie rok i na razie nie miał problemów póki co :)

Fakt też, że dużo nie jeździ więc nie ma okazji często być kontrolowany przez policję.

No ja też dużo nie jeżdżę,więc może i mi by się udawało :grin:

Opublikowano

No przyznaje zaj***ście to wygląda :) długo już jeździsz na takich przyciemnionych? nie miałeś problemu z niebieskimi?

O ile pozwolą by przy Nich rwać :grin: gorzej będzie jak dowodzik poleci :facepalm:

Jeżdżę od listopada :) Puki co nie miałem kontroli. Szybki miałem robione metodą bez wyciągania szyb, jesli masz kogoś kto umie w ten sposób to zrobić to polecam. I ściemniaj przód , nawet się nie zastanawiaj :) polecam folię 3M jak by co.

Edytowane przez karolghibli

Opublikowano

hej, ja mam małysza i tył mam najciemniejsza zrobiony a przód najjaśniejsza na początku miałem tylko tył ale był zbyt duży przeskok i średnio to wyglądało wiec po 2 miesiąc doszedł przód. jeżdżę już od 3 lat tak i folie mam 3M

Edytowane przez marcin goldi

Opublikowano
  • Autor

Ok,dzięki za podpowiedzi :) w końcu coś będę musiał zacząć działać w tym kierunku ;)

Opublikowano

Ok,dzięki za podpowiedzi :) w końcu coś będę musiał zacząć działać w tym kierunku ;)

Działaj a nie będziesz żałować, ja do dziś nie mogę nacieszyć się :)

Opublikowano

Hej.Mam Czarnego avanta i taż chce przyciemnić wszystkie szyby.Poleci ktoś kogoś z Lublina lub okolic?Pozdrawiam

Opublikowano

Witam znacie może kogoś z okolic Katowic kto przyciemnił by szyby w b6 sedan w niewygórowanej cenie??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam też będę walił folje,mam ale słabo nie podoba mi się może jest ktoś z bełchatowa lub okolic kto by ogarnął audi ,bo szybex mi powiedział 500zł troch przesada