mefjiu Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam. Mam problem... Ostatnimi czasy zauważyłem, że klosz trzeciego światła stopu w klapie trochę się wyszczerbił, poza tym jest już trochę matowy i chciałbym go wymienić. Problemem jest cena nowego oryginalnego (8E9945097)- 205zł najtańsze nowe na allegro, nigdzie indziej taniej nie znalazłem. Oczywiście nie mówię o ebay, itd., bo nie chcę czekać 2 miesiące, a i na zagranicznych stronach takie światło kosztuje minimum 39$ (ok. 160zł) + KW, więc cena nie będzie niższa. Czy jest jakaś alternatywa / zamiennik tego światła w rozsądnej cenie? Szczerze mówiąc kupiłem lampkę od B7 Avant, niestety- była za mała... Każdy pomysł mile widziany. Pozdrawiam
kaczunio81 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 siemka mefjiu nie tylko ty pewnie miales z tym problem a wiekszosc uzytkowinikow na forum a czas robi swoje jesli chodzi o alternatywe to niestety uwazam ze jest jej brak dlatego tez zobacz na aukcje http://allegro.pl/trzecie-dodatkowe-swiatlo-stop-audi-a4-b6-avant-i5218284043.htmlkazdy po jakims tam czasie inwestuje w swiatlo oem i tylko takie polecam pamietaj jest takie powiedzenie nie stac nas na tanie rzeczy wiec pozbieraj i kup konretnie i bedziessz mial problem z glowy a radosc na twarzy.
mefjiu Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Tylko to mi pozostaje, z tego co widzę
Rekomendowane odpowiedzi