Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Trzecie światło A4 B6 Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem... Ostatnimi czasy zauważyłem, że klosz trzeciego światła stopu w klapie trochę się wyszczerbił, poza tym jest już trochę matowy i chciałbym go wymienić.

Problemem jest cena nowego oryginalnego (8E9945097)- 205zł najtańsze nowe na allegro, nigdzie indziej taniej nie znalazłem. Oczywiście nie mówię o ebay, itd., bo nie chcę czekać 2 miesiące, a i na zagranicznych stronach takie światło kosztuje minimum 39$ (ok. 160zł) + KW, więc cena nie będzie niższa.

Czy jest jakaś alternatywa / zamiennik tego światła w rozsądnej cenie? Szczerze mówiąc kupiłem lampkę od B7 Avant, niestety- była za mała...

Każdy pomysł mile widziany. Pozdrawiam

Opublikowano

siemka mefjiu nie tylko ty pewnie miales z tym problem a wiekszosc uzytkowinikow na forum a czas robi swoje jesli chodzi o alternatywe to niestety uwazam ze jest jej brak dlatego tez zobacz na aukcje http://allegro.pl/trzecie-dodatkowe-swiatlo-stop-audi-a4-b6-avant-i5218284043.htmlkazdy po jakims tam czasie inwestuje w swiatlo oem i tylko takie polecam pamietaj jest takie powiedzenie nie stac nas na tanie rzeczy wiec pozbieraj i kup konretnie i bedziessz mial problem z glowy a radosc na twarzy.

Opublikowano

Tylko to mi pozostaje, z tego co widzę ;)