Pawełek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, mam problem, słychać wycie z okolic rozrządu wydaje się najgłośniej, co to może być? Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Pawełek
Kriss7720 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam, mam problem, słychać wycie z okolic rozrządu wydaje się najgłośniej, co to może być? Koło wałka rozrządu ociera o plastikową osłonę rozrządu,musisz nią poruszać aby się prawidłowo ułożyła.
Pawełek Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Co jest na tym zdjęciu? Chodzi mi o te duże koło na dole, mam wrażenie że z tamtąd dobiega wycie Edytowane 19 Lutego 2016 przez Pawełek
--Rafcio-- Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Podobny dzwiek wydaje pompa wspomagania, niech ktoś pokreci kierownicą a ty zobacz czy się nie zmienia ten dzwięk.
Pawełek Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Przy kręceniu kierownicą właśnie nic się nie zmienia Wyje jakby w okolicy tego dużego koła w dole silnika, które napędza cały pasek alternatora. To jest rozbieralne ?
mareckiUK Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Może pompa wody ci wyje. U mnie podobnie hałasowało ale po wymianie rozrządu razem z pompą wody jest cisza.
alpinuss Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam kolegę u mnie była podobna sytuacja z takim tajemniczym wyciem! jak się okazało wymiana łożysk na alternatorze zlikwidowało problem.
Rekomendowane odpowiedzi