knabo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, szukałem i nie znalazłem. Otóż wyświetlacz FIS - między zegarami nie pokazuje mi prędkości jazdy (a było tak wcześniej). Dodatkowo manetką przy kierownicy mogę przełączyć jedynie ustawienia z komputera 1. Nie pokazuje mi ustawień komputera 2. Dopierow jak w ustawieniach wyłączę wszystkie funkcje komputera 1 to wówczas aktywuje mi się 2. Czy ktoś zna jakieś sensone rozwiązanie ? W ustawieniach jakoś już nie widzę opcj by to ustawić... Edytowane 17 Stycznia 2016 przez knabo
vvalery Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 W ustawieniach jest, żeby pokazywał wszystkie kompy. Zobacz co masz tam zaznaczone.
r102 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 W prawej manetce masz dwa przyciski. Jeden po boku a drugi od dołu. Tym drugim przełączasz funkcję którą chcesz
Ikser Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Odświeże kotleta . Jak zrobić aby pokazywało aktualną prędkość na fisie ?
Rekomendowane odpowiedzi