Damian Kołodziejczyk Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Siemanko moje pytanko czy skora z avanta pasuje do sedana same foteliki
Vengazo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Na prawdę nie ma różnicy czy skóra jest z avanta czy z sedana bo i tak będzie pasować ?
koziol992 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 jest różnica w zamknięciu oparcia tylnej kanapy, były 2 rodzaje, boczków kanapy również były 2 rodzaje. no i sedan ma boczki drzwiowe bez głośników
Vengazo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 jest różnica w zamknięciu oparcia tylnej kanapy, były 2 rodzaje, boczków kanapy również były 2 rodzaje. no i sedan ma boczki drzwiowe bez głośników A czyli jednak jakaś różnica jest . Czyli jednak źle nie myślałem wcześniej
Trzesio Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 różnica jest tylko w oparciu, choć oczywiście da się dopasować przód i kanapa jak pisałem wyżej pasi
Norbert91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Słyszałem że miedzy avant a sedan jest różnica własnie mocowań tylnej kanapy, czy jest to łatwe do przeróbki nie wiem, ale ludzie to robią więc tragedii chyba nie ma, sam szukam tapicerki skórzanej do swojego przedlifta i zastanawiałem się czy fotele pasują lift/przedlift.
Trzesio Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 w sedanie chyba jest to trudniejsze, przy Av wystarczy dorobić ucho mocujące rocznikowo nie ma różnicy
Norbert91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Fakt faktem bezpieczniej kupić sedan sedan ale czy polift pasuje do przedlifta ?
Norbert91 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 dziękuję za odpowiedź a powiedz mi jeszcze jak poliftowe są elektryczne i podgrzewane nie ma problemu z podłączeniem tego ?
sebidi Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Niema problemu ja u siebie z a6 pełna elektryke z grzaniem podłączyłem w po lifcie a4 są jedynie inaczej podłączane poduszki fotela niż w przedlifcie z opcją airbagu w fotelu Edytowane 5 Lutego 2016 przez sebidi
Rekomendowane odpowiedzi