Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przeróbka świateł z angielskich na europejskie Lublin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam kogoś w Lublinie kto profesjonalnie i dobrze przerobi ksenony z angielskich na europejskie. Jedna próba została podjęta przez znajomego mechanika ale niestety nie zrobił tego dobrze. Jedyne co znalazłem w sieci to opcje wysyłkowe a zależałoby mi na tym aby zrobić to na miejscu w Lublinie. Może ktoś z Was może kogoś polecić?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Właśnie zostało to zrobione ale chyba coś nie tak jak należy. Światła mijania świecą poprawnie. Problem natomiast jest ze światłami drogowymi ponieważ "nakładają" się na mijania. Można powiedzieć, że przez to świateł drogowych praktycznie nie mam. A samemu będzie to prawie nie możliwe bo nie mam narzędzi ani miejsca gdzie mógłbym to zrobić :/ parking pod blokiem to niestety słabe miejsce ;/

Opublikowano

Właśnie zostało to zrobione ale chyba coś nie tak jak należy. Światła mijania świecą poprawnie. Problem natomiast jest ze światłami drogowymi ponieważ "nakładają" się na mijania. Można powiedzieć, że przez to świateł drogowych praktycznie nie mam. A samemu będzie to prawie nie możliwe bo nie mam narzędzi ani miejsca gdzie mógłbym to zrobić :/ parking pod blokiem to niestety słabe miejsce ;/

czyli ktoś kto przekładał przesłony. albo docisną projektory na podkładkach gumowych lub wcale ich nie założył.

Edytowane przez Gwerty

Opublikowano
  • Autor

czyli ktoś kto przekładał przesłony. albo docisną projektory na podkładkach gumowych lub wcale ich nie założył.

Było to robione na "szybko" i z tego co pamiętam to części żadne z tego nie zostały. Więc wychodzi na to, że coś jest za bardzo dociśnięte pewnie.